Nadja Alm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
.Nadja Alm har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Nadja Alm har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.7. Nadja Alm har haft 9 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-04
15 omdömen om Nadja Alm
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Nadja Alm en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Engagerad och kunnig, men vi var inte alltid överens om tidsplanen för vad som borde göras. Vi drev på om flera visningar som hon då bokade in.
Trevlig och lättsam.
VII har inte haft jättemycket kontakt då köparna hittade oss före visning mm -
köpte sitt hus med hjälp av Nadja Alm en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Bra bemötande av Nadja, rekommenderas!
Väldigt trevlig och tillmötesgående vid både visning och kontraktskrivning. Lyhörd mot både säljare och köpare.
Rekommenderar varmt -
Tycker i början på första mötet ok. Men sen jag bad om att ni måste kontakta bägge partner. Det fungerade inte så bra. Fick gå till kontoret ett par gånger . Mycket strul med mejl. Och fram och tillbaka med planritningen. Men nu nöjda har fått det sålt på taggsvampsvägen 31 . Tyvärr tycker jag att allt har dragit ut på tiden . Att tänka på när man ska sälja till någon med separation så måste man vara med tydligare . Då inte vi har kunnat prata så mycket med varandra utan tjafs.
Trevlig mäklare som var lyhörd på våra önskemål och gav det lilla extra för en bra köpar upplevelse.
Ser fram emot vår nya bostad. -
Det blev en berg- och dalbana med försäljningen på grund av rådande omständigheter med högre räntor, inflation och höga elpriser. Men Nadja höll ut och gjorde mer än vanligt och till sist kunde vi sälja huset!
köpte sin lägenhet med hjälp av Nadja Alm en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Snabb och tydlig kommunikation och bra service rakt igenom
sålde sin lägenhet med hjälp av Nadja Alm en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Working with Nadja was a very smooth and comforting experience after we had trouble with selling our apartment previously. She was very helpful and responsive. Things moved very quickly and seamlessly and we are very happy overall with the sale of of apartment!
Efter att vi behövt byta mäklare så fick vi ett fantastiskt bemötande Nadja och hon tog över försäljningen sömlöst.
Nadja överträffade våra förväntningar något enormt och lyckade lösa en snabb och smidig försäljning som löste de problem som uppstått pga föregående mäklare.
Vi hade inga problem med kommunikation inför/efter visning, under budgivning eller signering utan allt flöt på bra och vi hade alltid den informationen vi behövde för att gå vidare.
På den korta tiden vi arbetat med Nadja så har allt varit fantastiskt och hon har lyckats tillgodose allt vi önskade med försäljningen !Hej Oscar!
Nadja Alm
Stort tack för förtroendet i denna affär och tack för din härliga feedback. Nöjet har varit på min sida.
Jag är mer än glad att ha kunnat hjälpa er på det sättet ni förväntade er av mig.
Önskar er allt gott i er nya trevliga bostad. Säker på att ni kommer trivas otroligt bra.
Må bäst!
Mvh