Bra o hjälpsam med sin erfarenhet
Göran Wallgren
Göran Wallgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Göran Wallgren har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Göran Wallgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.7. Göran Wallgren har haft 26 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
I mina tidigare yrken har jag arbetat mycket både med människor och att göra affärer. Som mäklare får jag utnyttja alla mina erfarenheter på bästa sätt. Det är oerhört stimulerande och gör att jag gärna jobbar alla timmar som krävs för att lyckas.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är mig själv i alla lägen och möter både säljare och köpare med respekt för deras situation. Med en avslappnad attityd och en stor portion humor lotsar jag dig igenom fastighetsaffären så att du känner dig informerad och trygg.
Vad vet vi inte om dig?
Jag har ett stort musikintresse, spelar gitarr trummor och utbildade mig till klassisk sångare på 90-talet.
2022-12 - 2023-11
181 omdömen om Göran Wallgren
Herr. Wallgren är en stor mäklare. Han är tillgänglig när som helst. Även för utländska köpare är allt förståeligt och du får ett kvalificerat svar på alla frågor. Jag är mycket nöjd med herr Wallgren!
Göran och jag har inte haft mycket kontakt, lite om fullmakt i början av september och ett mail den 25 september med information om hur första visningen gått. Sedan har jag inte hört något från Göran utan bara kunnat följa med på "min försäljning". Antar att Göran haft mer kontakt med min bror vilket ju var meningen med fullmakten. Hade varit trevligt att höra från Göran att affären är avslutad och vad slutpriset blev. Men det står ju på nätet...
Göran är mycket professionel och inger förtroende. Jag upplever honom som humoristisk men med bibehållen respekt för kundens integritet. I mitt tycke är han en duktig lyssnare med stort tålamod vilket torde vara särskilt viktigt för en fastighetsmäklare. Kort sagt bör Göran vara en utomordentlig tillgång för Svensk Fastighetsförmedling. GRATTIS! Min uppfattning är att Göran gjorde så gott han kunde när det gällde hanteringen av vårt uppdrag. Att vi sedan inte fick ut den summa vi önskat är inte hans fel.
Göran har varit mycket bra! Bra och tydlig och jag är mycket nöjd med vårt samarbete.
Trevlig, saklig och tydlig! Mycket bra bemötande.
Mycket trevlig och vi hade en bra kontakt hela vägen. Göran kunde svara på alla våra frågor och var alltid lätt att nå. Rekommenderas starkt!
Göran är en bra fastighetsmäklare. Mycket sympatisk och kompetent.
Göran har varit professionell genom hela affären. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Göran!
Göran var mycket lyhörd för mina önskemål och gjorde ett gott jobb. Jag rekommenderar honom varmt och skulle inte tveka en sekund att anlita honom igen!