Ingemar Florå
Ingemar Florå är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Ingemar Florå har varit registrerad mäklare sedan 1992-04. Ingemar Florå har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.8. Ingemar Florå har haft 1 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
12 omdömen om Ingemar Florå
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sitt hus med hjälp av Ingemar Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Ingemar är en kanonmäklare, inte mött någon tidigare med den tekniska kunskap. Dels om huset men också området i sig.
Alla frågor vi hade fanns det ett tydligt och välmotiverat svar till
5/5 -
Florå gick alltid att nå. Saklig i kommunikationen. Flexibel i bostadsaffärer.
köpte sin bostad med hjälp av Ingemar Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
En smidig affär med Ingmar Florå som mäklare . Hoppas att det blir fler affärer med SF
sålde sin bostad med hjälp av Ingemar Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Vi har sålt en gård på Öland. Blev väldigt bra bemötta, Ingemar visade tydligt att han hade erfarenhet o kunde sin sak.
Inger ett väldigt bra förtroende o är lätt att prata med, känns att man talar samma språk.
Vi känner oss väldigt nöjda med allt kring vår försäljning.
Elisabeth o Bengt Fredriksson -
Snabb och välskött affärsuppgörelse!
Gård med skog.
Mäklaren bemötte oss korrekt och proffessionellt.
Förväntningarna på ett bra pris infriades.
En mäklare som var kunnig och visste hur en gårdsförsäljning går till. -
skrev om Ingemar Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Köpte ett litet torp, men kunde inte vara med på ordinarie visning. Mäklaren ställde upp för oss efter förfrågan. Han har svarat snabbt på alla mina "konstiga" frågor. Utmärkt bemötande.
skrev om Ingemar Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Jag har sålt ett mindre hus. Bemötandet av mäklaren har varit mycket bra , hans långa erfarenhet i yrket kändes trygg. Han behandlade min försäljning på ett effektivt och bra sätt. Mäklaren uppfyllde mina förväntningar till fullo.
skrev om Ingemar Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Jag har sålt en äldre verkstadsbyggnad med diverse renoveringsbehov. Vi blev väl bemötta och affären sköttes
på ett proffsigt sätt med många tips och råd om vad man bör göra och tänka på vid en sådan här försäljning. Så vi är jättenöjda på hur affären sköttes från mäklarens sida. -
skrev om Ingemar Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Ingemar har jobbat lugnt och metodiskt för att få fram rätt köpare.