Anna kändes proffsig och lyhörd till våra önskemål vilket resulterade i ett väldigt bra samarbete och vår villa såldes snabbt. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar varmt Anna som mäklare till alla som funderar att sälja sin bostad!
Anna Nordwall Holmberg
Anna Nordwall Holmberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Anna Nordwall Holmberg har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Anna Nordwall Holmberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Nordwall Holmberg har haft 17 försäljningar sen 2023-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-03 - 2023-08
33 omdömen om Anna Nordwall Holmberg
Bra och proffsigt bemötande, lyssnade på våra önskemål. Ett bra samarbete under våran försäljning.
Det blev ett fint och bra bemötande. Bra information om nya bostaden med alla finesser den innehåller. Kan verkligen rekommendera Anna Notdwall till vänner och bekanta för ev. bostadsförsäljning .
Trevlig hjälpsam snabb med svar gav gott intryck kändes bra
Fick svar på alla frågor och har blivit bemött på ett professionellt och bra sätt. Kommer verkligen rekommendera till andra!
Tack Arvid! Stort grattis till ditt första bostadsköp : ) Härligt att du fått en positiv upplevelse, jag är så tacksam för rekommendationer till dina nära och kära!
Anna är otroligt proffsig, trevlig och duktig på sitt jobb. Hon levde upp till alla förväntningar jag hade och det blev en väldigt smidig och snabb försäljning av min lägenhet. Jag upplevde henne som kompetent och påläst och kände mig 100% trygg med henne som mäklare. Lätt att få tag på och svarar snabbt när man hör av sig. Även bra att diskutera och bolla funderingar med. Kan verkligen varmt rekommendera Anna till alla som letar mäklare!
Tusen tack Karin för din fina rekommendation och tack för förtroendet! Nu får du sätta din hemtrevliga prägel på nya fina boendet, kommer bli SÅ bra : )
Bra bemötande och god service.
Tack Lina : ) Jag hoppas och tror verkligen att du kommer trivas toppen i huset!
Professionell, återkopplande, informativ, pedagogisk samt inte minst realistisk med hänsyn till marknadsläget.
Tack för ditt fina omdöme! Väldigt trevlig bostad att förmedla och jag har uppskattat vår smidiga och raka kommunikation!
Jag och min man har varit på många husvisningar och träffat många mäklare genom det och utan tvekan har Anna varit mäklaren för oss. Hon har förstått våra behov och vad vi letat efter och inte stressat fram något och det har jag verkligen uppskattat! Nu har vi hittat vårt drömhus där Anna varit en stor del i det!
: ) jag kommer sakna er som kunder nu! För jag antar att ni blir kvar i detta drömboende en lång stund!
Anna har lyckats att sälja vårt nuvarande boende samt hjälpt oss hitta vårt drömhus och vi kunde inte vara nöjdare! Anna är lättsam men samtidigt väldigt professionell, lyhörd, lätt att få kontakt med och det märks att hon är mån om de klienter hon har oavsett om man är köpare eller säljare. Jag och min man rekommenderar Anna till alla som går i sälja tankar att kontakta henne för att få en väldigt bra person och kunnig mäklare att bolla med.
Stort tack snälla Kristin för fina ord! Så glad att allt löste sig så smidigt för er och att jag återigen fick förtroendet att sälja bostad åt er!