Jonas Carlén

Jonas Carlén

Jonas Carlén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Jonas Carlén har varit registrerad mäklare sedan 2005-12. Jonas Carlén har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.4. Jonas Carlén har haft 16 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

43 omdömen om Jonas Carlén

Sedan starten hos Reco 2022
Tom F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Carlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Mycket kunnig, tydlig och påläst. Rekommenderar verkligen

Svar från Jonas Carlén

Tack Tom för din fina rekommendation. Kul att du är nöjd. Hoppas att bankbytet faller väl ut.

David L
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Carlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlshagen

Trevlig som person. Visade dock inte stort intresse för våran försäljning. Vi hittade köpare själva och gav själva visningar samt förhandlade fram pris och mäklaren tog fullt arvode trots detta. Mäklaren glömde bort att återkoppla vid ett flertal tillfällen.

Lisbeth Ö
Bohult

Fick svar på mina frågor. Fick komma flera gånger för att se lägenheten.

Svar från Jonas Carlén

Tack för rekommendationen. Hoppas att allt gått bra med lägenheten.

Martin H
Karlskoga

Jonas var bra och mycket bemötande han svarade på alla mina frågor då jag är ny på detta med att lägenhet. Han gick igenom allt mycket bra och förklarade allt som jag undrade över.

Svar från Jonas Carlén

Tack för en fin rekommendation. Hoppas att du trivs med bostaden.

Camilla V
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Carlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Trevlig och förklarade bra alla paragrafer och återkopplade med snabba svar som gällde en annan fastighet som jag köpt via Svensk Fastighet.

Svar från Jonas Carlén

Tackar för ett mycket bra omdöme. Det är alltid trevligt att bli uppskattad. Hoppas att ni kommer att trivas med ert nya boende.

Johan C
Karlskoga

Bemötandet var inte särskilt trevligt, det mesta tycktes besvära mäklaren. Det fanns inget tillmötesgående att tala om. Inga formella fel gjordes, men vi kan inte rekommendera denna mäklare till andra.

VIKTORIA N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Carlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Vi är nöjda med Jonas som mäklare då han svarat på våra frågor inom rimlig tid och varit lätt att få kontakt med. Han har varit tydlig i sin kommunikation med oss som säljare angående visningar och sedermera budgivning samt försäljning. Vi blev hela tiden välinformerade om kommande steg i processen. Kan rekommenderas!

Svar från Jonas Carlén

Hej Victoria och tack för ditt fina omdöme. Hoppas att allt går bra vid tillträdet och att ni trivs i er nya bostad. Glöm inte att boka tid med mig för hjälp med deklarationen under januari/februari 2023.

Ulrika J
Karls Åby

Som förväntat! Det gick smidigt att få till en förhandsvisning och hitta en tid för kontraktsskrivningen.

Svar från Jonas Carlén

Hej Ulrika, tack för ditt omdöme. Jag hoppas att ni trivs med lägenheten.

Trygve R
Karlskoga

Jo men det har varit bra , nu förstår jag att det kanske är speciellt med dödsbo , men eftersom jag hade önskemål om att komma in tidigare så skulle det ju ändå känts bättre med lite tätare information om vad som händer eller inte

Svar från Jonas Carlén

Tack Tryggve för ditt fina omdöme. Självklart hade vi kunnat haft tätare kontakt. Det fanns inget att meddela tidigare än vad du fått så här i efterhand.

Marcus S
Centralt

Mäklaren har haft ett bra bemötande. Affären blev som förväntat. Jag har fått snabb och bra återkoppling under hela processen.

Svar från Jonas Carlén

Tack för ditt fina omdöme. Mycket trevligt att läsa.