Mensur Berbatovci

Mensur Berbatovci

Mensur Berbatovci är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Mensur Berbatovci har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Mensur Berbatovci har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 5.0. Mensur Berbatovci har haft 1 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

27 omdömen om Mensur Berbatovci

Sedan starten hos Reco 2021
Tanja Kristina O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mensur Berbatovci en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Karlskrona

Mensur är proffsig och mycket trevlig. Vi hade bråttom att lösa en bostad och det gjorde han snabbt och smidigt åt oss.

Christin A
Sålde sin stuga med hjälp av Mensur Berbatovci en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Torhamn

Mycket positivt bemötande och proffsigt bemötande. Vi är mycket nöjda med försäljningen och allt har skötts utomordentligt. Mensur har varit tillgänglig och visat ett stort intresse för att tillmötesgå både köpare och säljare. Vi skulle absolut anlita Mensur för framtida försäljning av våran nuvarande fastighet. Därmed också rekommendera för andra som funderar på att sälja.

Amirhossein A
Köpte sitt hus med hjälp av Mensur Berbatovci en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Bastasjö

Hjälpsam person och bra bemötande. Lätt att få tag i och återkoppling när man söker honom.

Zahraa A
Sålde sitt hus med hjälp av Mensur Berbatovci en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Bastasjö

Mycket bra och professionellt bemötande och handläggning under hela process från början till slut. Våra höga förväntningar uppfylldes och mycket till. Riktigt tryggt. Jag kommer alltid att rekommendera Mensur.

Lisbeth Yvonne H
Hässlegården

Min erfarenhet av Mensur Berbatovci. - Mycket strukturerad och bra. Lätt att diskutera med och är väldigt tydlig, som på så vis ingav ett förtroende. - Förväntningen var att få mitt hus sålt. Mäklaren såg till att jag blev insläppt och kunde följa med på hela resan. - Mensur höll mig underrättad hela tiden så jag visste vad som skulle hända och ske, o samtidigt ha kontakt vid minsta lilla om jag hade några funderingar under tiden. Jag är fantastiskt nöjd med både Mensur och hela husförsäljningen. Ett stort Tack till honom. Lisbeth Henriksson

Anders E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mensur Berbatovci en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Karlskrona

Trevligt bemötande, snabb, lyhörd för våra önskemål.

Jovan B
Nättraby

På ett väldigt proffsigt vis. Engagerad från start till slutet, så det är tryggt att ha Mensur vid sin sida.

Siw H
Pantarholmen

Lätt att samarbeta med. Jag kände mig trygg med honom. Köpet är inte slutfört så jag kan komma med en sammanfattning när allt är klart.

Mollie L
Pantarholmen

Mensur är väldigt trevlig och tillmötesgående. Han förklarar på ett tydligt sätt hur hela processen kommer gå till och svarar på alla våra frågor. Både jag och säljaren av bostaden var lite skakiga när vi skulle skriva på kontrakten, men Mensur hjälpte till att lätta upp stämningen.

Rut Ylva L
Karlskrona

Vi blev bemötta på bästa sätt och hade inga förväntningar. Vi är nöjda till 100% och kommer att rekommendera Mensur till andra vid försäljning av sin bostad.