Uppmärksam, lyhörd, trevlig, kunnig och i övrigt väldigt bra att ha att göra med.
Anders Bergström
Anders Bergström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Anders Bergström har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Anders Bergström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Bergström har haft 37 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
148 omdömen om Anders Bergström
Anders är mycket kommunikativ, lugn och beskedlig. Rekommenderas +++++
Lugnt och tryggt intryck och framtoning, proffsigt. Guidat och svarat på frågor på ett förtroendefullt sätt. Har från visning till köp känts väldigt bra i kontakten.
Vi kände till Anders för han sålde våran sommarstuga för 2år sedan var så nöjd så vi ringde honom o bad att han skulle sälja vårat hus han är jättebra trevlig o väldigt hjälpsam kan verkligen rekommendera honom
Han skötte allt perfekt från början till slut..japp..japp inget att klaga på
Anders är trevlig och en duktig mäklare. Han är engagerad, gör ett bra jobb och vi är nöjda med hur han skötte försäljningen av vårt hus. Rekommenderas.
Mycket trevligt bemötande och bra vägledning vid vårt husköp! Nu väntar vi bara på att få flytta in! :)
Anders är helt enkelt en suverän mäklare !!!!!!!!!!!!!!
Kunde inte fått en bättre mäklare , kunnig bred erfarenhet och ärlig , påläst och lysnar på kunden som vill sälja sin bostad , kan starkt rek anders bergström
Blev bemött på ett mycket trevligt sätt man kände en trygghet och förtroende. Vi fick jätte mycket hjälp så i princip alla förväntningar man hade fick man. En helt underbar mäklare på alla sätt och man fick helt klart rätt information och var det något man undrade över och mäklaren ej visste direkt svar på det så hittade han informationen! Har bara positiva saker att säga helt klart 10 av 10 👌🏼