Anders Bergström
Anders Bergström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Anders Bergström har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Anders Bergström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Bergström har haft 46 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
137 omdömen om Anders Bergström
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Bergström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Kan absolut rekommendera Anders!
Trots de svåra läget i bostadsmarknaden så fick Anders vårat radhus sålt för ett acceptabelt pris! Han gjorde ett mycket gott arbete! -
Lyhörd, kunnig och engagerad. Mycket lätt att ha att göra med. En person som skapar trygghet för både säljare och köpare. Försäljningen gick som på räls, högsta betyg.
Supertrevlig och proffsig från första till hela affären var genomförd. Kan varmt rekommendera Anders Bergström på Svensk Fastighetsförmedling
sålde sitt hus med hjälp av Anders Bergström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Trevlig och lätt att ha och göra med. Duktig på det han gör och tålmodig.
Engagerad och trevlig alltid korrekt och kunnig
köpte sitt hus med hjälp av Anders Bergström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Vi blev väldigt bra bemötta av Anders! Han är alltid trevlig och väldigt tillmötesgående.
Rekommenderar starkt. -
Det har varit en öppen och vaken dialog tycker jag,med sunt och klokt resonerande.
Tyvärr så blev inte affären så som det var tänkt pga omvärldens läge. -
Uruselt. Trodde att det var klart vid undertecknande av säljavtal. Han sa att handpenning var inbetalad vilket den inte var. Köpare verkar vara oanträffbar nu. Mäklaren verka tyck att det inte är sitt problem.
Anders bemötande var väldigt bra, man kände sig hörd och förstådd. Han höll oss/mig uppdaterad genom hela processen och svarade bra på alla frågor vi hade.
Proffsigt och trevligt bemötande under hela processen. Stort plus att Anders är civilekonom och dessutom har stora kunskaper inom byggbranchen.