Har ett trevligt bemötande och är engagerad. Kunnig och ger snabba svar. Rekommenderas!
Joakim Qvänsel
Joakim Qvänsel är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Joakim Qvänsel har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Joakim Qvänsel har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.7. Joakim Qvänsel har haft 11 försäljningar sen 2023-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-06 - 2023-11
27 omdömen om Joakim Qvänsel
Lugn och tydlig kommunikation!
Som köpare: Väldigt bra kommunikation, svarade snabbt på alla frågor och fick oss att känna oss trygga i vår affär. Joakim är professionell och kunnig. Skulle absolut rekommendera att både köpa och/ eller sälja med Joakim.
Engagerad och lyhörd. Snabba svar och bra kommunikationer. Jag är mycket nöjd.
Joakim har under hela processen varit lättsam, varm och pålitlig. Han har levt upp till dom förväntningar som funnits och jag skulle absolut kunna tänka mig att kontakta honom igen vid behov.
Mycket bra, kunnig, trevlig allt som man vill att det ska vara. Kommer varmt att rekommendera honom och om jag behöver hjälp i framtiden kommer jag garanterat att fråga honom först.
Joakim har lyssnat och brytt sig om våra önskemål…och bemött oss mycket vänligt och bra. Är sammantaget mycket nöjd med hanteringen av vårt ärende. Vill o kan verkligen rekommendera honom till andra som tänker sälja sina bostäder.
Joakim var lyhörd , inkännande , tydlig, proffsig på att bemöta mina frågor. Fanns alltid närvarande och gjorde snabba återkopplingar. Uthållig och alltid trevlig i kommunikationen. Ser möjligheter och gjorde det lilla extra. Det syns på honom att han tycker om sitt jobb och uppgift. Jo , så klart förtroende ingivande. Jag har känt mig hållen och trygg hela resan. Kan varmt rekommendera Joakim Qvänsel
Bra bemötande, service minded. Trevlig
Trevligt och proffsig bemötande. Joakim hade koll utan att vara pushig och på. Seriöst och väl genomförd visning.