Klas Ördell
Klas Ördell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Klas Ördell har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Klas Ördell har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.7. Klas Ördell har haft 35 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 96 Läs vad Klas Ördell
2020-12-29Verifierad kund
Sålt ett radhus.
Trevligt och informativt bemötande. Engagerad, seriös och positiv i sitt arbete.
Klas sprider lugn och trygghet vilket gör att vi kommer rekommendera honom till andra säljare/köpare framöver.
Vi valde själva Klas efter rekommendation vilket vi inte ångrar.sålde sitt hus med hjälp av Klas Ördell en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-10-25Verifierad kund
Klas gjorde en svår köp process möjlig och det är jag evigt tacksam för! Under hela processen kände jag mig informerad och lyssnad på. Klas är lyhörd och ger ett glatt och professionellt intryck.
Mina varmaste rekommendationer till Klas.
Mvh Elinköpte sin lägenhet med hjälp av Klas Ördell en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-10-22Verifierad kund
Hej
jag har sålt en bostad( hus) som var min pappas.
Har fått ett glatt och gott bemötande från första mötet.
Mina förväntningar har uppnåtts.
Har fått svar på mina frågor och ett gott stöd i något som jag inte gjort tidigare.
Kommer att ta kontakt med er i gen om jag ska sälja något.
Mvh Lisasålde sitt hus med hjälp av Klas Ördell en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-10-20Verifierad kund
Känns som en seriös och trovärdig fastighetsmäklare.
Ordnad vårt köp av småhus på bästa tänkbara sätt.köpte sitt hus med hjälp av Klas Ördell en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-10-16Verifierad kund
Smidig försäljning, trevligt bemötande helt nöjda!
2020-10-15Verifierad kund
Claes är en duktig mäklare som har stenkoll på sina objekt och hade bra koll på fastighetens dokumentation (t.ex. frågelista och besiktningsprotokoll), vilket uppskattades av oss. Keep up the good work, Clabbe!
2020-10-14Verifierad kund
Sålde ett hus ihop med Klas. Mycket trevlig och tillmötesgående. Mycket god service och väldigt nöjd med försäljningen.
2020-10-10Verifierad kund
Jag anitades Klas Ördell genon Skanska då jag var intresserad av en bostadsrätt i deras sista byggnad. Han redovisade vad som
fanns och vi kom överens om en viss lägenhet.
Vi hade en god kontakt, vilket gjorde att han fick sköta om
min försäljning av den bostadsrätt jag ägde.
Allt sköttes till min fulla bekåtenhet och jag kan ge honom de bästa rek.sålde sin lägenhet med hjälp av Klas Ördell en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-10-08Verifierad kund
Mycket trevlig Persson som kan läsa situationen smart och lungt.
2020-10-07Verifierad kund
Vid försäljning av min lägenhet var jag i stort behov av hjälp med allt från" Styling" till slutförsäljning. Allt sköttes väldigt bra från anbud, kontakter med HSB, banker och övriga involverade i affären. Jag kan varmt rekommendera Klas och Svensk Fastighetsförmedling.