Sonja gav ett trovärdigt bemötande när vi skulle sälja huset. Hon har under hela resan varit öppen för frågor, höll oss informerade löpande om visningar, spekulanter eller andra delar. Öppen för kreativa tankar.
Sonja Rudqvist
Sonja Rudqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Sonja Rudqvist har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Sonja Rudqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.9. Sonja Rudqvist har haft 28 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
67 omdömen om Sonja Rudqvist
Sonja är lätt att få kontakt med både mänskligt och i kommunikation, brev sms telefon.. Hon har gjort hela resan möjlig för mig och annan hjälp när jag behövt den. Jag är nöjd med hur försäljningen av mitt älskade Hyn gått till, nöjd med det arbete Sonja gjort och riktigt nöjd med att nya ägarna förstår sig på mitt ställe. och kommer att ta hand om det.
Väldigt engagerad och trevlig mäklare! Vi sålde vår villa med henne och är supernöjda! Snabba återkopplingar, håller alltid det som sagts och alltid med trevligt och vänligt bemötande! Kan varmt rekommendera Sonja!
Sonja har på alla vis varit duktig och hjälpsam och proffessionell vid försäljningen av min Sommarstuga, så jag kan varmt rekommendera henne!
Från första mötet, genom processen till avslut har allt fungerat på ett mycket bra och smidigt sätt. Informativ, tillgänglig och engagemang är tre egenskaper som beskriver Sonja. Kan bara uttrycka den varmaste rekommendationen!
Även här var Sonja superbra! Gjorde allt för oss för att få till ett köp av denna bostad på kort tid. Såg till så alla våra önskemål gick i hamn. Enkel, engagerad och väldigt trevlig! Kan varmt rekommendera Sonja:)
Sonja var engagerad och positiv från start till mål. Gjorde allt för att vi skulle få till en försäljning på den korta tiden vi hade! Enkel, lättsam, glad och höll oss informerade hela tiden oavsett tid på dygnet:) Verkligen supernöjd med Sonja!
Vi kände oss väldigt trygga med Sonja under hela försäljningsprocessen. Sonja motsvarade alla våra förväntningar. Pålitlig, förstående, lätt att kommunicera med, flexibel och extremt driven! Kan varmt rekommendera Sonja.
Sonja levde upp till alla våra förväntningar. Ambitiös, förstående och väldigt flexibel. Kan varmt rekommendera Sonja!
Sonja visade sig vara flexibel och gjorde allt hon kunde för att jag skulle få tillgång till att se huset förutom när det var visning då jag bor på annan ort. Kan varmt rekommendera henne.