Kajsa Olsson

Kajsa Olsson

Kajsa Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad

Kajsa Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Kajsa Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Kajsa Olsson har haft 7 försäljningar sen 2023-04 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.

2023-04 - 2023-08

36 omdömen om Kajsa Olsson

Sedan starten hos Reco 2023
Margareta N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kajsa Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Vik

Trevlig och tillmötesgående vid kontraktsskrivningen så den kunde ske på min hemort.

Sven R
Sålde sitt hus med hjälp av Kajsa Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Kristianstad

Hon är hur bra som helst. Lättsam och trevlig utan att tumma på professionaliteten. Kan både bekräfta mig som kund och vägleda med sin kunskap och erfarenhet. Hon kan inte vara så gammal, men i henne relaterar man ändå till en fullvuxen mäklare. Trevligt och tryggt.

Erik H
Kristianstad

Mycket bra bemötande 24-7. Kajsa har varit väldigt saklig, tillmötesgående och har alltid återkopplat snabbt. Vi är supernöjda!

Marie H
Kristianstad

Trevlig och professionell mäklare. Rekommenderas!

Khalil S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Näsby

Hej Hon är duktig på sitt jobb och vet vad köparen och säljaren vill ha. Jag önskar henne det bästa i hennes arbete. MVH.

Hampus O
Degeberga

Kajsa var väldigt trevlig och hade gott bemötande. Uppskattar hur hon ordnade en privat visning så snabbt och att hon kunde svara på alla mina frågor. Jättenöjd!

Rickard I
Sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Degeberga

Super bra ! Snabba ryck snabb service, snabb försäljning. Köpte ett hus genom henne samt lät henne sälja mitt hus

Tomas P
Sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Kristianstad

Bra tillgänglighet under hela försäljningen. Kan bli bättre på att informera när något nytt händer. Lätt att samarbeta med. Bra med hennes lokalkännedom. Totalt sett väldigt nöjd med Kajsa.

Tomas P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

När en affär går snabbt och relativt smärtfritt är det lätt att rekommendera denna mäklare.

Felix M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Alltid anträffbar och snabb med allt pappersarbete. Ger dig en smidig försäljning.