Johan Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Johan Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johan Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Eriksson har haft 16 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-04 - 2023-03

71 omdömen om Johan Eriksson

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sitt hus med hjälp av Johan Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
    • Ytterby
    2023-03-30 Verifierad kund
    Johan är trygg, proffsig, ödmjuk, tillitsfull & hjälpsam. Han är allt vi kunde önska oss i rollen som mäklare för vårt hus!
    Söker du en mäklare som du kan lita på och som alltid finns där med svar på alla dina funderingar, då är det Johan du skall välja!
    Stort tack till dig Johan, vi är mer än nöjda!
    Tack så mycket för din fina rekommendation, Maria! Det värmer verkligen att läsa. Stort lycka till med ert nya boende och tack för förtroendet. Vi ses snart igen! :)

• Kärna
    2023-03-25 Verifierad kund
    Johan är en grym mäklare. Trots svåra tider på marknaden kände jag mig alltid säker på att han gjorde sitt yttersta. Fantastisk återkoppling genom hela processen. Rekommenderar Johan och Svensk Fastighetsförmedling alla dagar i veckan. // Tommy
    Tack så mycket Tommy för din rekommendation. Det har varit kul att få lära känna er och hjälpa er med försäljningen. Återigen, stort tack för fina ord och för förtroendet!

Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
    • Centralt
    2023-02-13 Verifierad kund
    Väldigt fint bemötande av Johan Eriksson hela vägen från första visningen till slutfasen av mitt köp av bostad. Något att notera är att Johans tillgänglighet var väldigt hög under hela processen gång och man kunde i stort sett ta kontakt med honom när som helst med snabb samt givande respons. Vidare var han väldigt duktig på att göra både säljaren och köparen nöjda genom att skapa en gemensam marknadsbild hos oss båda. Grymt bra mäklare, rekommenderar starkt!
    Stort tack, Koiar för din fina rekommendation. Det värmer verkligen att höra. Vi ses igen om några veckor.
    Ha det bäst!
    • Romelanda
    2022-11-13 Verifierad kund
    Vi är otroligt nöjda med Johan.
    Vi var i kontakt med flera mäklare inför vår försäljning, Johan var den som vi fick störst förtroende för.
    Och vi ångrar oss verkligen inte! Johan har gett allt och lite till i vår försäljning.
    Han är professionell, saklig och mycket trevlig.
    Vi kan inte annat än att ge honom högsta betyg!
    Härligt att höra, Johan. Det har varit väldigt roligt att få samarbeta med er och lära känna er. Är övertygad om att ni kommer trivas i många många år framöver i ert nya fina hus.
    Stort lycka till och återigen tack för förtroendet!

Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
    • Kareby
    2022-10-22 Verifierad kund
    Ett trevligt och proffsigt bemötande, uppfyllde de förväntningar vi hade inför försäljningen.
    God kontakt under försäljningen och ett snabbt och effektivt slutförande av försäljningen.
    Ett trevligt personligt bemötande och totalt ett mycket gott helhetsintryck.
    Stort tack Lennart. Jag är väldigt tacksam att jag fick ert förtroende att sälja er fina bostad.
    Vi ses snart igen!
    • Solbräcke
    2022-09-14 Verifierad kund
    Johan har bemött mig på ett professionellt sätt, var tydlig, korrekt och lyhörd gällande prissättning.
    Han tog hänsyn till mina önskemål, var sakkunnig- och yrkesskicklig. Han var alltid anträffbar och svarade snabbt.
    Tack Orsolya för din rekommendation och för förtroendet. Vi ses igen om några veckor!
    Ha det fint!
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Johan Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
    • Ytterby
    2022-08-12 Verifierad kund
    Supertrevlig och proffsig. Svarar snabb och är tillgänglig. Vi kände oss väldigt trygga med att köpa fastigheten som Johan förmedlade!
    Tack så mycket för din rekommendation Evelina. Ett underbart hus ni har köpt som jag är säker på att ni kommer trivas i under många år framöver.

Ha det fint!

• Romelanda
    2022-05-27 Verifierad kund
    Så otroligt nöjd att vi valde Johan för att sälja vårat hus. En väldigt trevlig samt ärlig mäklare och dessutom mycket engagerad & svarar alltid när man undrar något.
    Ska du köpa eller sälja ditt hus så hade jg valt Johan alla dagar i veckan 👌
    Tack så mycket Mikaela för dina fina ord, det värmer! Det har varit superkul att få lära känna er och hjälpa er med husaffären.

Ha det bäst, vi ses snart igen!

• Lycke
    2022-05-03 Verifierad kund
    Seriöst och professionellt bemötande som vi uppskattade.
    Tack för din rekommendation, Sinikka! Det har verkligen varit superkul att få hjälpa er med försäljningen av ert fina hus.
    Vi hörs och ses snart igen! :)

• Centralt
    2022-04-29 Verifierad kund
    Jätte trevlig och mycket väl bemötande!
    Tack Drilon för din rekommendation och för förtroendet. Stort lycka till med det nya huset. Det kommer bli hur bra som helst! :)