Alena Wernståhl
Alena Wernståhl är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
.Alena Wernståhl har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.9. Alena Wernståhl har haft 22 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Jag förmedlar en hel upplevelse och inte bara en bostad, inget ska lämnas åt slumpen. Jag är otroligt noggrann och lyhörd och lägger ner mycket tid på alla mina affärer för att alla parter ska känna sig trygga.
Vad gör du helst på fritiden?
Min passion är att resa och upptäcka världen och olika matkulturer. Jag älskar att laga mat och är också väldigt insatt i design och inredning.
Hur ser din drömbostad ut?
Jag älskar nordisk design! Jag blandar gärna minimalistiskt med lyxigt för att få en hög mysfaktor och en hemtrevlig känsla. Moderna klassiker som Carl Hansen och Svenskt Tenn blandas med nya favoriter som Hay, Gubi och Klong.
2022-03 - 2023-02
107 omdömen om Alena Wernståhl
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sitt hus med hjälp av Alena Wernståhl en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Blev korrekt bemött
Då det endast var hjälp med kontrakt o d,
detta då vi hade en köpare klar och detta har ju
fungerat.
Trevligt bemötande och dokumenten är i ordning så allt är ok. -
Väldigt bra bemötande Mäklaren arbeta snabbt och profisionelt
Inget att klaga på -
köpte sitt hus med hjälp av Alena Wernståhl en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Alena har varit väldigt positiv, hjälpsam och personlig!
Trevlig, snabb, uppfyllde mer än förväntningarna, kommunikativ.
köpte sin lägenhet med hjälp av Alena Wernståhl en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Alena motsvarande alla mina förväntningar
sålde sin lägenhet med hjälp av Alena Wernståhl en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Proffsigt, snabbt, kunnig, trevlig, allt fungerade toppen, bättre än förväntningarna som var höga.
Mkt bra bemötande och Alena visade intresse av det arbeta hon utförde. Alena levde upp till alla förväntningar och i det stora hela är vi mycket nöjda med Alenas arbete. Alena är väldigt trevlig som person och en duktig mäklare.
Alena är kunnig och professionell och jag fick förtroende för henne.
Jag var säker på att sälja, men det tog mig tid att mogna/komma til beslut. Alena har tagit hand om hela processen med tålamod och sitt trevliga sätt.
Jag är helnöjd med mitt val av mäklare och ser fram emot fortsatt samarbete -
Mycket bra mäklare. Skulle anlita henne igen
Mycket duktig och kunnig.
Bra bemötande, hjälpsam.