Daniel Johansson
Daniel Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå
.Daniel Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2006-07. Daniel Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.6. Daniel Johansson har haft 6 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
62 omdömen om Daniel Johansson
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Daniel är hjälpsam, lyhörd och mycket trevlig i sin kontakt som mäklare!
Väldigt professionell. Inkännande och levererar det han säger .
Rekommenderar starkt -
sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Trevlig och bra engagemang under hela säljprocessen.
Har ”bollsinne”. Kanske lite virrig. Troligen lite för många bollar i luften. I det stora hela nöjd med hans sätt att hantera situationen.
Daniel är en mäklare som är duktig på att lyssna in uppdragsgivens skiftande önskemål för att sen omsätta i praktiken. En smidig mäklare som värderar kommunikation som en självklar förutsättning inför och under en försäljning.
Proffsigt bemötande, snabb affär och alla förväntningar infriades
Lugn och förtroende ingivande
Korrekt, proffsigt och med tät dialog genomfördes affären.
köpte sitt hus med hjälp av Daniel Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Trevlig, förtroendeingivande, kunnig (både allmänt om hus och energi, men också lokalkännedom)
Daniel gav mig ett bra och professionellt bemötande redan vid första mötet.
Han gjorde mig trygg, lyssnade på mina önskemål och genomförde försäljningen av min lägenhet snabbt och smidigt. Sammantaget så överträffade han mina förväntningar.