Catharina Cavallac är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Lund

Catharina Cavallac har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Catharina Cavallac har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.9. Catharina Cavallac har haft 19 försäljningar sen 2022-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-07 - 2023-05

25 omdömen om Catharina Cavallac

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sitt hus med hjälp av Catharina Cavallac en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
    • Löddeköpinge
    2023-05-30 Verifierad kund
    Bra mäklare med rätt inställning till smidigt husköp !
    Hej Paul
    Glad att vi äntligen hittade detta hus till er. Ska bli väldigt spännande att få följa er resa här nu när du är tillbaka i dina hemtrakter :)
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Catharina Cavallac en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
    • Löddeköpinge
    2023-05-28 Verifierad kund
    Kunnig om marknaden och styrde processen på ett proffesionellt sätt. Lyhörd och öppen för våra behov och förväntningar.

Försäljningen gick över förväntan, snabbt och smidigt i en för närvarande besvärlig marknad.

Vi kan varmt rekommendera Catharina för den som funderar på att sälja sin fastighet.
    Hej Ulf
    Tack för dina vänliga ord. Varit ett sant nöje att hjälpa er på denna resa. Hoppas ni kommer trivas riktigt bra i ert nya hem. Du har mitt nummer om det är något ni behöver hjälp med :)
    Vänliga hälsingar
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Catharina Cavallac en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
    • Lomma
    2023-05-25 Verifierad kund
    Mycket bra service. Snabb respons.
    Hej Lennart
    Glad att vi äntligen fick ihop affären! Varmt välkommen till Skåne :)
    Vänliga hälsningar Catharina
    • Östra Torn
    2023-05-22 Verifierad kund
    De bästa mäklarna behöver man när tiderna är som svårast. Catharina har hittat en familj vars behov matchade ganska exakt vad vi hade att erbjuda. Bravo!
    Hej Vladimir
    Tack för din fina ord. Väldigt glad att jag kunde hjälpa er med försäljningen och att vi hittade en så bra familj som kommer flytt in. Slår en signal i dagarna för at stämma av det sista. Ha en fortsatt fin dag. Vänliga hälsningar
    2023-05-16 Verifierad kund
    Catharina var extremt hjälpsam och bemötande. Oklart om det hade blivit en affär utan henne, så vi är mycket tacksamma.
    Hej David
    Tack för din fina recension, glad att jag har kunnat hjälpa er på denna resa och få lov att hälsa er välkomna hem till Lund :)
    2023-05-13 Verifierad kund
    Professionell, trevlig och hjälpsam
    Hej Kerstin, tack för dina ord. Väldigt glad att vi fick till denna affär och att de äntligen flyttar hem till Lund :) Catharina Cavallac
    2023-05-12 Verifierad kund
    Har bara positiva saker att säga om min mäklare. Jag upplever henne som kompetent, superproffsig, stöttande, extremt tillgänglig och jag upplever att hon har läst av mig på ett väldigt bra sätt och gjort hela säljprocessen så smidig som det bara går. Jag har känt mig helt trygg i det här samarbetet och jag kommer att rekommendera henne och Svensk Fastighetsförmedling.
    Hej Eva
    Var ett sant nöje att få jobba med dig, och otroligt glad över resultatet vi åstadkom.
    Vi ses i nästa vecka :)
    • Centrum
    2023-02-15 Verifierad kund
    Proffsig, trevlig och snabb på att svara. Kände att hon bryr sig om att även vi som köpare känner oss trygga med affären.
    Hej Maja
    Tack för din fina ord. Väldigt glad att ni kände er trygga och säkra genom köpet det är alltid mitt mål. Jag hör av mig i veckan för att prata lite inför tillträdet :)
    Ha en riktigt fin dag.
    • Östra Torn
    2023-01-29 Verifierad kund
    Catharina är mycket duktig mäklare. Hon lyssnar och försöker gå till mötes på ett respektfullt sätt. Det verkar inte finnas något som känns svårt för henne att göra. Som jag uppfattar henne, passar hon utmärkt för uppgiften att sälja en bostad.
    Hej Asta
    Tack för dina fina ord. Det var ett sant nöje att få hjälpa dig med din försäljning och få allting att falla på plats till slut. Hoppas du börjar komma till rätta i din nya lägenhet. Jag har skickat ett prospekt till dig så det kommer med posten inom kort.
    • Brunnshög
    2023-01-29 Verifierad kund
    Alltid ett väldigt trevligt och professionellt bemötande alla gånger vi har träffats eller har haft kontakt på andra sätt.

Visningen av bostaden var mycket bra.
    En muntlig presentation av bostaden i kombination med folder och samtal på plats gav en tydlig helhetsbild.

Allt har varit utmärkt från visning till köp av bostad. Svarat på alla frågor och återkopplat snabbt. Hjälpsam och som köpare blev jag väldigt väl mött.
    Hej Kristina
    Dina ord värmer gott :) Hoppas du kommit igång med försäljningen av din egna bostad och att allt rullar på. Så glad att just du blev köpare av denna underbar lägenhet. Hör av dig om det är något du funderar på framöver annars ses vi vid tillträdet!