Anas Taba
Anas Taba är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Anas Taba har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Anas Taba har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.9. Anas Taba har haft 33 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
128 omdömen om Anas Taba
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Anas Taba en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Supertrevlig och ärlig. Kändes som någon man kan lita på till skillnad från många andra i branschen.
Anas Taba är allt som du behöver från en mäklare. Ärlig, trevlig, professionell, kunnig, genuin, hjälpsam och informativ.
Han behandlar mig på samma sättet inan och efter jag bestämde mig att köpa lagenheten.
Högsta poäng i mäklaren skala! -
Trevlig, charmig, känns äkta. Nån som är intresserad och genuin. Den enda av 30 mäklare som faktiskt lyckades få in foten och få oss att vara intresserade.
Förväntade mig proffsigt och uppstyrd visning och kontraktskrivning. Tycker det levererade bra och på visningen fick jag den information jag kände att jag behövde.
Överlag väldigt bra upplevelse! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Anas Taba en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mycket personligt bemött.
Anas gjorde allt rätt. Inte hans fel att marknaden gick ner precis när vi skulle sälja... -
Väldigt trevligt bemötande och bra kommunikation!
Han fanns där för oss under hela försäljningen. Efter den första visningen drog han på sig en rejäl förkylning men fortsatte ändå jobba hemifrån.
Väldigt trevlig, snabb och tillmötesgående.
Med Anas vi kände oss speciella.
Det var extremt svårt tid för att sälja och Anas lyckades komma fram och anpasa strategin.
Det var väldigt stressigt period och Anas var lungt under hela resans gång som i sin tur gjorde att vi blev trygga. -
Mycket trevlig mäklare!
Anas hjälpte mig mycket gällande mitt första köp av bostad. Han svarade på alla frågor och fick köpare samt säljare att känna sig hörda.
Anas är en mäklare som bidrar rätt inställning, positivitet och ett professionellt intryck! -
Mycket trevlig, professionell och hjälpsam.