Paul Karlström
Paul Karlström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Paul Karlström har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Paul Karlström har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.7. Paul Karlström har haft 69 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 86 Läs vad Paul Karlström
2021-01-13Verifierad kund
Nice, easy-going fellow. Gives you the confidence that he knows what he is doing. Highly recommendable.
2020-12-07Verifierad kund
Bra bemötande, trevlig. Insatt i marknaden i vårt område.
2020-12-07Verifierad kund
Lgh 93 kvm
Saltsjö-Kvarn
Trevlig, korrekt!köpte sin lägenhet med hjälp av Paul Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka -
2020-11-26Verifierad kund
Vi köpte Gamla Värmdövägen 6, Nacka
Paul var väldigt hjälpsam så vi kunde komma och titta innan utsatta visningsdagarna. Allt flöt på snabbt.köpte sin lägenhet med hjälp av Paul Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka -
2020-11-25Verifierad kund
Har sålt en lägenhet.
Har fått ett mycket bra bemötande.
Hade förväntningar på ett professionellt bemötande och det har uppfyllts.sålde sin lägenhet med hjälp av Paul Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka -
2020-11-24Verifierad kund
1,Lägenhet.
2, proffsigt samt trevligt.
3, att man är kunnig o proffsig vilket Paul är.
4, jag kände mig trygg med affärenköpte sin lägenhet med hjälp av Paul Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka -
2020-11-23Verifierad kund
Bra på att informera och att göra det lätt för oss köpare
2020-11-21Verifierad kund
Kanonbra lyhörd mäklare. Både vi och köpare är nöjda.
2020-11-21Verifierad kund
Vi köpte av Paul och upplevde honom som som en Trevlig, tillgänglig och tillmötesgående mäklare som har bra kolla på alla detaljer kring objekt och köp. Rekommenderas!
2020-11-20Verifierad kund
Paul gjorde ett bra jobb med att samla in intressenter och fick lägenheten såld innan visning