Josef Dursun
Josef Dursun är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Josef Dursun har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Josef Dursun har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 291 omdömen med ett betyg på 4.9. Josef Dursun har haft 29 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag skräddarsyr alltid den bästa lösningen utifrån dina behov och det läge du vill ha. Dessutom ger jag en trygg affär med bäst betalt!
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag har höga ambitioner, mycket energi och brinner för försäljning. Jag är även en tävlingsmänniska vilket påverkar mitt driv mycket som mäklare. Plus att jag tycker om att arbeta med människor.
Vad gör du helst på fritiden?
Fritiden spenderar jag gärna på mitt landställe i skärgården med goda vänner. Annars spelar jag fotboll eller andra bollsporter.
2022-03 - 2023-02
291 omdömen om Josef Dursun
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Dursun en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Hjälpsam, lätt att nå. Trevligt bemötande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Dursun en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Det finns skillnad på mäklare och mäklare. Josef har överträffat våra förväntningar med försäljning av lägenheten. Han var engagerad, tillgängligt och aktiv under hela processen. Han har hjälpt oss med frågor kring försäljningen från början till slutet och har uppdaterat oss hela tiden under processens gång.
Jag blev bemöt på ett riktigt bra sätt väldigt trevlig, mäklaren va bra och väldigt kunnig.
Klockrent
Klockrent
Underbar -
sålde sitt hus med hjälp av Josef Dursun en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
En bättre mäklare kunde man inte anlitat
Josef är en mycket engagerad och aktiv mäklare. Han finns med hela vägen, visar ett stort intresse för sina kunder ,hör av sej och är alltid kontaktbar.Gjorde ett fantastiskt arbete med att marknadsföra våran fastighet som såldes snabbt till ett mycket bra pris.
Han är en fantastisk mäklare och inget hade kunnat göras bättre!
Tack Josef :) -
köpte sitt hus med hjälp av Josef Dursun en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Josef har varit mycket lyhörd och varit på hugget under hela processen. Alltid tagit reda på svar på våra frågor och återkopplat snabbt.
Ett proffsigt bemötande från start till slut. En mäklare som sätter säljare och köpare i fokus.
Väldigt duktig och trevlig mäklare, jag är väldigt tacksam för snabb återkoppling. Kan starkt rekommendera!
Vi blev bra bemötta av Josef vid visningen, han var trevlig och informativ. Uppfattade Josef som kunnig och profsig vid kontraktskrivningen.