Thomas Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
.Thomas Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2014-11. Thomas Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 121 omdömen med ett betyg på 4.7. Thomas Nilsson har haft 51 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
Med mig får du trygghet, erfarenhet, engagemang och omsorg om detaljerna. Dessutom är jag drivande, ansvarstagande, noggrann och affärsmässig.
Vad gör du helst på fritiden?
Då umgås jag helst med familj och vänner. Jag gillar även byggnadsvård och segling.
Hur ser din drömbostad ut?
En stor bostad med högt i tak och gammaldags charm och känsla. Gärna nära en sjö eller havet.
Vad vet vi inte om dig?
Att jag har en dröm om att bygga och renovera en bostad, men även att segla tidvis i den grekiska övärlden.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 121 Läs vad Thomas Nilsson
2020-12-14Verifierad kund
Välkomnande och professionell. Fortsätt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling NyköpingTack Salah, för ditt varma omdöme om mig som mäklare i vår bostadsaffär och grattis till den fina och stora lägenheten, hoppas hela familjen ska trivas utomordentligt bra!
2020-12-13Verifierad kund
Lätt att få kontakt med. Och enkel att samarbeta med och utstrålar kunskap.
sålde sitt hus med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping -
2020-11-04Verifierad kund
Positiv och väldigt lätt att prata med, lyhörd samt trevlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping -
2020-10-09Verifierad kund
Trevligt bemötandet. Köpte en fyra. Bra info om det praktiska.
köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling NyköpingTack Susanna för ett toppenfint omdöme om mig som din köpmäklare i denna affär! Grattis till den fina våningen! Hoppas vi fortsätter i det goda samarbetet!
2020-10-09Verifierad kund
Kan bara ge högsta betyg till Tomas Nilsson för hans handläggning av vår lägenhetsförsäljning. Kommer att rekommendera honom vid liknande händelser.
sålde sin lägenhet med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping -
2020-10-02Verifierad kund
Thomas Nilsson var otroligt kunnig och trevlig. Satte oss verkligen i fokus och hjälpte oss på ett proffsigt sätt att sälja huset. Han gjorde också ett fruktansvärt bra jobb med huset som vi köpte. Rekommenderar honom verkligen
sålde sin stuga med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling NyköpingStort tack för den överväldigande rekommendationen! Mycket roligt att få förmånen att arbeta för Er!
2020-10-02Verifierad kund
Köpt fritidshus. Mycket trevligt bemötande och flexibel handläggning vid vårt köp.
köpte sin stuga med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling NyköpingTack Anders för ett superfint omdöme, det gör mig väldigt glad! Hoppas du/Ni ska trivas riktigt bra med denna härliga fastighet!
2020-10-02Verifierad kund
Suverän mäklare på alla sät
👍👍👍👍👍👍👍👍köpte sitt hus med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping -
2020-08-10Verifierad kund
Thomas Nilsson är en oerhört kunnig och bra mäklare med egenskaper som ödmjuk, omtänksam, drivande, ärlig kunnig om branschen och sammanfattningsvis helt enkelt kalasbra. Fem guldstjärnor från mig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling NyköpingEtt varmt tack Ylva för din superfina rekommendation om mig som din mäklare vid de affärer vi genomfört tillsammans över tid!
2020-08-08Verifierad kund
Efter första gången Thomas hjälpt mig blev andra gången en självklarhet. Thomas är närvarande, inlyssnande och proffsig. Jag skapade snabbt en bra kontakt med honom och han verkar genuint intresserad av både förmedlingsuppdraget och en själv som person. Kommer fortsätta rekommendera Thomas till folk jag känner.
sålde sin lägenhet med hjälp av Thomas Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling NyköpingTack Tobias för din fina rekommendation om mig och uppdragen du anförtrott åt mig! Det gläder mig väldigt mycket att du är nöjd!