Albin Persson

Albin Persson

Albin Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Albin Persson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Albin Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.9. Albin Persson har haft 16 försäljningar sen 2023-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-06 - 2023-11

27 omdömen om Albin Persson

Sedan starten hos Reco 2023
Sol-Britt P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Trevlig öppen och påläst Albin har talets gåva vilket är viktigt vid framställan av objektet för och nackdelar vilket är positivt!

Svar från Albin Persson

Stort tack Sol-Britt för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Vi hörs vidare framåt. Albin

Torborg W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Albin är väldigt duktig och ambitiös. Han ger ett oerhört proffesionellt intryck

Svar från Albin Persson

Stort tack John för din reco. Kul att få hjälpa dig hitta ny lägenhet. Vi hörs vidare i köpet. Albin

Daniel L
Köpte sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Sorunda

Albin skötte sig exemplariskt , snabb återkoppling,

Stort tack Daniel för din Reco. Vi hörs vidare i köpet. Albin

Pål S
Ösmo

Bra bemötande. Han verkar vara kunnig inom sitt område.

Svar från Albin Persson

Tack Pål för din reco. Fint att du ville lämna en kommentar. Vi hörs vidare i köpet. Trevlig kväll Albin

Lisa K
Ösmo

En väldigt trevlig och professionell mäklare som jag har fått förmånen att samarbeta med. Albin la upp en plan för min försäljning som verkligen var skräddarsydd efter mina önskemål och processen fick växa fram organiskt utan stress. Albin har alltid varit tillgänglig då jag haft frågor eller funderingar och jag är mycket nöjd med vårt samarbete och mäklarfirman i sin helhet.

Svar från Albin Persson

Stort tack Lisa för din fina reco. Det har varit så kul att få hjälpa dig i resan till ny bostad. Vi hörs vidare i affären. En fin dag önskas Albin

Joni C
Tumba

Albin Persson är en mäklare som jag starkt rekommenderar. Albin är en pålitlig mäklare, hans professionalism och tillmötesgående var avgörande för min framgångsrika fastighetsaffär. Jag är mycket nöjd med hans arbete. Önskar dig all lycka bästa Albin.

Svar från Albin Persson

Tack Joni för din fina reco. Hoppas du kommer i ordning med huset och trivs bra här i Tumba. Vi ses igen här framåt. Albin

Mattias L
Nickstaviken

En mäklare i toppklass och fokus på de bästa.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco. Det glädjer att höra! Vi hörs vidare i köpet Albin

Siv Margareta T
Sålde sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Ösmo

Vi upplevde Albin som en engagerad person som gjorde allt som vi kunde förvänta oss och lite till.Och mycket trevlig.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco Lasse och Siv. Det har varit kul att få hjälpa er hitta en ny ägare. Vi hörs vidare i affären kring övertagandet. Albin

Caspar L
Nickstaviken

Vi tycker att Albin Persson varit tillmötesgående och gett oss bra information när han arbetat med försäljningen av Mattias Lindbergs lägenhet Hälsningar Caspar LIndberg..

Tack för betyget Caspar! Vi hörs vidare i affären. Albin

Kaj O
Nickstaviken

Jag blev väl bemött av mäklaren, och engagerad i samband med köpet.

Svar från Albin Persson

Stort tack för ditt fina betyg Kaj. Jag hoppas du ska trivas i ditt kommande boende. Vi hörs vidare i köpet. Albin Persson