Helena Runcrantz
Helena Runcrantz är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
.Helena Runcrantz har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Helena Runcrantz har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.8. Helena Runcrantz har haft 19 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
44 omdömen om Helena Runcrantz
Sedan starten hos Reco 2021
köpte en tomt med hjälp av Helena Runcrantz en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Helena är synnerligen professionell och hjälpsam, är alltid tillgänglig med snabba svar på frågor samt har mycket hög serviceanda.
sålde en tomt med hjälp av Helena Runcrantz en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1.) snabbt och personligt trevligt
2.) köpt kontraktsskrivningstjänst - förväntade mig korrekt men kanske mindre engagerat bemötande
3.) mkt nöjd och bra kontakt för framtiden -
sålde sin stuga med hjälp av Helena Runcrantz en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Vi är väldigt nöjda med Helena och hennes arbete kring försäljning av våra objekt. Positiv, flexibel och lyhörd för våra önskemål under processen.
sålde sitt hus med hjälp av Helena Runcrantz en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Lätt att samarbeta med, tillgänglig, vänlig
köpte sitt hus med hjälp av Helena Runcrantz en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Alltid lika proffsigt och trevligt bemötande!
köpte sin lägenhet med hjälp av Helena Runcrantz en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Helena är mycket professionell, hon är förtroendeingivande och engagerad. Jag som köpare uppskattar att hon höll mig uppdaterad under hela processen från visning till kontraktsskrivning. När frågor dök upp tog hon reda på svar omgående och återkopplade alltid enligt överenskommelse.
Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Helena! -
Helena är en kunnig, charmig mäklare, med ett skönt lugn.
Vi hade förväntat oss att köpa vår drömtomt på ett smidigt sätt, och det gick i lås! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Runcrantz en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Mycket bra bemötande, höll mig uppdaterad under processen. Lätt tillgänglig och snabb på att återkoppla.
Inget onödigt ”säljande”. Bra på att läsa av, känns det som…
Helena är en mycket engagerad och entusiastisk mäklare som trots en tröghet i försäljningen aldrig tvivlat på att det kommer att lösa sig. Det gjorde det på ett utomordentligt sätt.
Helena är informativ, trevlig, engagerad, upplevs som kunnig och har hela tiden bemött oss på ett utomordentligt trevligt och bra sätt.
Sammanfattningen är att vi är mer än nöjda med Helenas arbete som mäklare.
/Håkan