Sarah Johnsson
Sarah Johnsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
.Sarah Johnsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Sarah Johnsson har haft 7 försäljningar sen 2022-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2022-01 - 2022-04
Läs vad 7 Läs vad Sarah Johnsson
köpte sin lägenhet med hjälp av Sarah Johnsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Bra kontakt och väldigt trevlig. Informativt och bra bemötande.
Väldigt bra bemötande och trevlig mäklare.
Vi hade förväntningar av en bra o fin lägenhet enligt bilderna o dom stämde.
Vi är mycket nöjda med en snabb affär av Oxelvägen. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Sarah Johnsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Ung, nyfiken, sugen på att sälja.
Sarah har varit tillgänglig för alla mina frågor, öppen och ärligt.
Engagerad, trevlig och flexibel! Tack för din hjälp Sarah!
Min fru har skött kontakten så hon får svara. De kontakter jag har haft har varit mycket bra
Tack för en snabb och smidig försäljning av min lägenhet! Sarah är verkligen en superduktig, driven och trevlig mäklare. Detta var första gången jag sålde en lägenhet, men jag kände att både jag och lägenheten var i trygga händer under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Sarah! Tack för fint arbete!😊