Lili var superproffsig, lyhörd och engagerad! Försäljningen gick snabbt och smidigt, dessa tuffa tider till trots, det hade jag inte förväntat mig. Kan starkt rekommendera Lili och Svensk Fastighetsförmedling.
Lili Nguyen
Lili Nguyen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro
.Lili Nguyen har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Lili Nguyen har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.9. Lili Nguyen har haft 33 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
63 omdömen om Lili Nguyen
Bra bemötande och var noga på att lyssna hur vi önskade att sälja vår lägenhet. Vi är jätte nöjda :)
Lili har ett otroligt bra bemötande och är tillgänglig dygnet runt, hon är professionell, engagerad och flexibel och alltid alltid alltid med ett leende på läpparna. Bra på att uppdatera under hela processen och kom med bra inputs gällande försäljningen. Vi ångrar inte en sekund att vi valde henne som mäklare. Det finns inte tillräckligt med ord som beskriver alla våra positiva känslor genom hela processen, rekommenderar henne varmt!
Supertrevlig, serviceminded och omtänksam. Vi har bara gott att säga om Lily.
Väldigt duktig och kompetent. Rekommenderas stakt.
Mycket begåvad, trevligt och hjälpsam.
Trevlig, bra bemötande, lätt att få tag i, flexibel. det enda jag saknade var beskrivning hur själva föreningen är, hur mycket som görs av medlemmarna och hur mycket som lejs bort, vad föreningen kommer att innebära för mig som boende.
Bra bemötande, snäll, proffsig och lugn. Levererade en bra upplevelse från ax till limpa.
Mycket bra, väldigt bra bemötande och kunnig. Alltid på bra humör och lätt att få förtroende för, kunnig på sitt jobb.
Vi har blivit bemötta av vänlighet, stort engagemang och kunnighet. Detta har präglat den kontakt vi haft med Lili under det halvår vi haft kontakt med henne.