Martina Skårud

Martina Skårud

Martina Skårud är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Martina Skårud har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Martina Skårud har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.8. Martina Skårud har haft 1 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

165 omdömen om Martina Skårud

Sedan starten hos Reco 2020
Annika R
Sålde sitt hus med hjälp av Martina Skårud en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Kommunikationen med Martina har varit enkel, ärlig och rak. Samarbetet, bemötandet och kommunikationen gör att jag varmt kan rekommendera Martina som mäklare.

Johan O
Köpte sitt hus med hjälp av Martina Skårud en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Otroligt duktig och påläst. Väldigt förtroendeingivande!

Mattias A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martina Skårud en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Mycket nöjd med Martina från första mötet till försäljning av bostaden. Lättåtkomlig mäklare som alltid återkopplar inom en stund. Våra förväntningar levde hon upp till. Super nöjd och kan rekommendera henne😊

Patrik R
Örebro

Hej proffsigt bemötande och bra tipps inför fotografering och bortplockande från Hemnet. Vi hade ett högre slutmål men att marknaden stoppade kunde inte Martina göra något åt. Det blev försäljning via eran sida utan att vi behövde lägga ut på Hemnet igen.

Teolinda M
Örebro

Bara gott att säga, rekommenderar starkt!

Natyra G
Örebro

Martina är en bra och lyhörd mäklare som även under sin semester höll oss uppdaterade om vad som hände med försäljningen. Tyvärr så är bostadsmarknaden inte den bästa just nu och vi fick inte det pris vi ville ha för bostaden. Men det är inget Martina kunde påverka. Martina kommunicerar ofta och man känner inte att man stör. Man behöver inte skriva och fråga vad som händer, hon berättar det själv. Rekommenderar henne!

Arben G
Örebro

Martina har varit engagerad och varit mån om att ha oss delaktiga i försäljningens alla delar. Kommunikationen med henne har varit otroligt smidig. Tydlighet och rakhet är rakt igenom. Hjälpt oss att ta avvägda beslut utifrån hennes försäljningskunskaper. Rekommenderar henne starkt.

Siri A
Nora

Vi har varit trygga genom hela processen tack vare Martina. Allt har gått så smidigt. Martina har varit kontaktbar hela tiden & även uppdaterat oss regelbundet. Är supernöjd!

Madeleine L
Nora

Tydlig, effektiv,målinriktad och inkännande. Toppbetyg!

Svar från Martina Skårud

Hej Madeleine! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag är väldigt tacksam över att jag fick förtroendet att förmedla i försäljningen av din fantastiska fastighet. Jag ser fram emot att ses igen vid överlämnandet. Allt gott! Med vänlig hälsning, Martina Skårud, Svensk Fastighetsförmedling

Roleigh S
Örebro

Bra. Skulle önskat mera tid för egna iakttagelser innan slutgiltigt beslut.

Svar från Martina Skårud

Hej Roleigh! Tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar och jag tar åt mig av kritiken. Det är såklart viktigt att känna att man får se bostaden ordentligt innan beslut. Hade såklart hoppats att du skulle känna att du fått den möjligheten efter en ordinarie visning, en extrainsatt privatvisning samt visningen i samband med kontraktsskrivningen. Hoppas du ändå ser fram emot flytten. Vi ses igen vid tillträdet. Allt gott! Med vänlig hälsning, Martina Skårud, Svensk Fastighetsförmedling