Nanna Andersson

Nanna Andersson

Nanna Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust

Nanna Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Nanna Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.8. Nanna Andersson har haft 11 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-05 - 2023-11

20 omdömen om Nanna Andersson

Sedan starten hos Reco 2023
Andreas B
Köpte sitt hus med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Henån

Proffsigt! En mycket fin exposé fångade vårt öga, möjlighet till en ytterligare visning för oss enbart gavs, frågorna blev besvarade efter bästa förmåga och alla handlingar sköttes professionellt. Tipset att söka lån hos den lokala banken möjliggjorde till sist att denna fastighet kunde bli vår.

Svar från Nanna Andersson

Vilket fint omdöme Andreas! Jag tackar ödmjukast och gratulerar samtidigt till din nya bostad :)

Leo P
Sålde sitt hus med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Henån

Tips på vad du skriver i rutan: På vilket sätt blev du bemött av mäklaren Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid försäljningen av din bostad på Utgård 212 Alltid glad, kunnig och med inställningen att allt är möjligt. Jag själv hade egentligen inga förväntningar. Nanna är målinriktad på det som bör göras och har alltid alla delarna på plats samtidigt har hon även en förmåga att improvisera i stunden för att erhålla ett ännu bättre resultat. Helt exemplariskt! Och det är vi mycket tacksamma och glada över.

Svar från Nanna Andersson

Stort TACK Leo för detta fantastiska omdöme! Det har varit ett sant nöje ifrån början till slut - jag är så glad att få ha varit med på denna resa och att jag fick äran att vara del i denna försäljning.

Karina Lise-Lotte N
Ellös

Nanna Andersson har varit tillmötesgående och ärlig vad gäller vad vi kan förvänta oss avseende standard, skick, pris. Hon är kommunikativ och hör av sej så fort det rör sig i vårt ärende både per mejl och telefon. Hon är påläst och känns kunnig i mäkleriet. Jag har ingen mäklare att jämföra med. Har sällan/aldrig något att sälja. Hon har hjälpt oss med hur man deklarerar detta vilket jag uppskattar. Jag skulle mycket väl kunna anlita henne igen om det blir läge.

Svar från Nanna Andersson

Tack Karina för det fina omdömet. Önskar en God Jul & Gott Nytt År!

Ulrika G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Henån Centralt

Mycket väl genomförd försäljningsprocess, mycket engagerad och lyhörd för önskemål.

Svar från Nanna Andersson

TACK! Det har varit en ren fröjd att hjälpa till med försäljningen av din fina lägenhet, Ulrika. Vi hörs och ses snart! :)

Denise K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Henån Centralt

Från visning till kontraktpåskrivning upplever jag att vi har blivit bemötta på ett väldigt trevligt och proffesionellt sätt. Tydliga instruktioner och bra kommunikation med Nanna under hela tiden. Hon har även alltid haft ett glatt humör och bemötande så det har känts bra under hela proceduren.

Svar från Nanna Andersson

Stort tack Denise, vilket fint omdöme! Grattis till er nya bostad och välkomna till Henån :) Vi ses ju snart igen!

Andreas M
Henån Centralt

Mycket bra, snabbt och enkelt bra bemötande och smidigt affär

Svar från Nanna Andersson

Tack för de fina orden, Andreas. Så roligt att ni köpte lägenheten och blir Henån-bor! :)

Allan H
Varekil

Nanna är verkligen en toppenmäklare! Hennes professionalism och engagemang gjorde hela försäljningsprocessen till en smidig och positiv upplevelse. Hon gick den extra milen för att hjälpa oss som säljare i allt från stora till små saker trots att hon inte hade behövt det vilket var en otroligt trygghet för mig som arbetar på annan ort. Nanna var alltid tillgänglig när vi behövde henne och snabb med att svara på mina frågor, när jag behövde vägledning och annat. Vi är väldigt nöjda och skulle definitivt rekommendera Nanna....

Svar från Nanna Andersson

Wow! Varma tack för detta fina omdöme Vi har haft ett ljuvligt samarbete vilket löpte ut en lyckad försäljning. Jag är glad och tacksam över att ha fått vara en del av denna resa.

Johanna A
Henån

- Supertrevlig och kunnig - Hade inte direkt några förväntningar då de va första huset vi tittade på. Men vi blev väldigt nöjda! - På visningen lät hon oss gå runt själva och ”sprang” inte efter oss utan lät oss ta den tid vi behövde. Hon höll oss uppdaterade och hjälpte oss med de vi hade frågor om! Vi är supernöjda med servicen!!

Svar från Nanna Andersson

Tack för det fina omdömet Johanna, så roligt att det blev just ni som köpte fastigheten. Allt gott så ses vi snart igen när det är dags för tillträde!

Rebecka J
Henån

Väldigt bra bemötande, inkludera mig som säljare hela tiden och lyhörd. Finns ingenting att klaga på, rekommenderar absolut! Tack!

Svar från Nanna Andersson

Tack snälla Rebecka för ett fint samarbete, vi ses ju snart igen :)

Per M
Höggeröd

Engagerad, uppdaterade oss hela tiden under uppdraget.

Svar från Nanna Andersson

Per, det har varit en så rolig resa och fint samarbete. Tack!