Andreas Barnekow
Andreas Barnekow är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
.Andreas Barnekow har varit registrerad mäklare sedan 2018-12. Andreas Barnekow har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Barnekow har haft 1 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag är områdesknuten vilket innebär att jag uteslutande arbetar i ovan nämnda områden. Detta ger mig en mycket bra kännedom i stadsdelen. Jag är själv sedan många år bosatt på Gärdet.
Som fastighetsmäklare är jag mån om att alla parter ska känna sig trygga i processen och jag tror detta är något jag är bra på att förmedla. Ambitionen är att säljaren ska känna sig trygg med att jag lägger full fokus på att förmedla deras bostad till högsta pris samtidigt som köparen ska känna sig trygg med att ha fått den information som förutsätter ett beslut som kan generera bud. Välkommen att kontakta mig om ni har planer på såväl köp som försäljning!
2022-03 - 2023-02
24 omdömen om Andreas Barnekow
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Barnekow en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Jag fick ett mycket bra förtroende och intryck av Andreas. Han har är erfaren, agerade snabbt, rak kommunikation med en tydlig process vilket ledde till en lyckad försäljning för mig och en till synes nöjd köpare!
Andreas är en lyhörd mäklarproffs ända ut i fingerspetsarna. Han är snabb på att återkoppla, håller en informerad kontinuerligt och levererar till 100 %!
Proffessionell hantering av hela säljprocessen. Varit till stor hjälp även i paktiska frågor.
Kan verkligen rekommendera Andreas Barnekow -
köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Barnekow en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Blev bemött utav Andreas på ett proffessionellt och tillmötesgående sätt.
Andreas är en väldigt skicklig mäklare! Han är enkel att arbeta med, tydlig, lättillgänglig och mycket driven. Det här är andra försäljningen han hjälp oss med och han är ett självklart val även vid framtida försäljningar.
Fantastisk mäklare! Genomgående bra process med mycket lyckat avslut. Rekommenderar starkt.
Andreas var suverän från början till slut. Han var rak i kommunikation, tillgänglig, strukturerad, intresserad och driven. En bra person som man ytterst gärna har som sin representant. Heidi o David, Gärdet
Har köpt lägenhet på Gärdet och Andreas har varit har agerat mycket professionellt i alla lägen.
Tillsammans med mina föräldrar köpte vi i veckan min första lägenhet, en supermysig etta på Gärdet i Stockholm. Vi kunde inte ha väntat oss en bättre upplevelse med en så pålitlig och bemötande mäklare som Andreas! Han höll oss väl uppdaterade om läget vilket underlättade för vad som annars kan vara en relativt stressig process. Tack!
Kunnig. Proffsig. Trevlig. Snabb.