Frida Jonsson
Frida Jonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund
.Frida Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Frida Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.9. Frida Jonsson har haft 46 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
73 omdömen om Frida Jonsson
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sitt hus med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Mycket bra bemötande, snäll och trevlig. Mycket hjälpsam och svara på alla våra frågor snabbt och så man förstod.
Frida va en klippa, hon kunde lugna mig som första gångs säljare och gjorde så jag kände att jag hade koll på läget. Frida vet vad hon gör och är en väldigt trevlig människa att ha med att göra. Kan varmt rekommendera Frida till dom som ska sälja hus för då är man i trygga händer!
köpte sitt hus med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp när det behövdes.
sålde sin bostad med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hon var över förväntan tillmötesgående vad gäller vår önskan över tidplan och upplägg. Hon var väldigt lyhörd och empatisk då vi inte var sams om att sälja. Hon gjorde detta väldigt bra för både jag och sambon är väldigt nöjda trots att vi hade olika ambition in i detta. Sedan var hon väldigt kunnig och kom med väldigt bra kommentarer och tips. Vi kan inte se hu en annan hade gjort detta bättre!
sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Fick ett fantastiskt bra bemötande av Frida och hon fick mig att känna mig trygg med allt när man själv var osäker på allt som har med att sälja bostad.
köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Fick snabb hjälp trots att vi ej kom till "rätt visning". Ordnades med en assistent, då Frida var på utbildning. Hon höll kontakt hela tiden och då jag skulle åka söderut, fixades allt via våra sms och mejl. Fullmakt ordnades för min son, han skrev avtal med ägaren och Frida tog väl hand om allt. Proffsigt. Tur att jag trots mina 78 år hall koll på alla digitala möjligheter. Det blev en del turer fram och tillbaka men allt fixades . Mycket trevligt bemötande per telefon också med Frida och assistenten skötte visningen bra.
Stort tack Frida! -
Hon är trevlig och svarar eller ringer alltid upp. Hjälper en så gott hon kan även om det inte är hennes bord
Proffsigt och förtroendeingivande bemötande
Påläst ,intresserad,snabba svar !!!
Väldigt tillmötesgående då jag hade ett extremt litet fönster att kunna titta på lägenheten då jag endast var där just den dagen och den tiden.
Hon var snabb på återkoppling och gjorde sitt bästa för att jag skulle bli nöjd