Camilla Englawik
Camilla Englawik är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
.Camilla Englawik har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Camilla Englawik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 2 omdömen med ett betyg på 5.0. Camilla Englawik har haft 60 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 46% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 2 Läs vad Camilla Englawik
2020-12-03Verifierad kund
Grymt duktig mäklare som lyssnar på kundens önskemål. Väldigt påläst och kan området där hon skall sälja i. Kan varmt rekommenderar henne och svensk fastighetsförmedling. Har haft dom i tre hus försäljningar nu.
köpte sitt hus med hjälp av Camilla Englawik en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra -
2020-08-22Verifierad kund
Jag har sålt mitt parhus i Utby med Camillas hjälp. Hon har varit mycket hjälpsam och lätt att nå och att samarbeta med. Hon fick göra ett jättejobb i slutet av processen. Jag fick mycket mer betalt för mitt hus än jag vågat hoppas på.
sålde sitt hus med hjälp av Camilla Englawik en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg ÖstraDet var så roligt att hjälpa dig med försäljningen av ditt radhus! Tack för dina fina lovord
Camilla Englawik