Vi fick ett fint bemötande från början till avslut. Vi hade inte många förväntningar annat än att vi ville köpa objektet. Marie hjälpte oss med alla frågor vi hade och var otroligt snabb på att svara. Vi är super nöjda över hennes insats och köpet hon hjälpte oss med!
Marie Sandström
Marie Sandström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Marie Sandström har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Marie Sandström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 208 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Sandström har haft 13 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
208 omdömen om Marie Sandström
Marie är en mycket trevlig kunnig och proferssonell mäklare. Hela försäljnings processen gick mycket fortare än jag hade förväntat mig i dessa tider. Och jag fick det jag ville för fastigheten så jag är väldigt nöjd. Marie har gjort ett kononjobb.
Glad, engagerad mäklare med ett genuint intresse för sina kunder. Kan rekommendera henne till alla som letar sitt drömhus eller ska sälja sin bostad.
Jag är jätte nöjd med Marie som mäklare.
Bra och engagerad mäklare som förmedlade och fixade extra visningar när det behövdes.
Marie var inkännande och mötte våra önskemål på bästa sätt. Vi är tacksamma och glada över att vi fick en sån fin mäklare.
Marie Sandström är fantastisk mäklare som rekomenderas till dem som vill att ett jobb görs från grunden och upp, för säljare och för köpare. Professionell igenom hela försäljningsprocessen. Kunnig, lugn, tålmodig och erfaren i kniviga situtioner. Stort tack Marie Vh Nicklas
Bra och trevligt bemötande! Förväntningar att Mäklaren ska företräda oss, kändes viktigt. Vilket hon också gjorde. Sammanfattningsvis har det känns TRYGGT, vilket varit betydelsefullt då det är ett stort beslut i livet...
Bra vid visning, lugn, kunnig, saklig, trevlig och tillmötesgående. Har varit uppmuntrande men tydlig vid uppföljande telefonsamtal under budgivningsprocessen. Återkopplat snabbt!
Super proffsig, kunnig, kan inte annat än rekommendera Marie för er framtida försäljning av er bostad