Andreas Agerborn

Andreas Agerborn

Andreas Agerborn är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Andreas Agerborn har varit registrerad mäklare sedan 2007-09. Andreas Agerborn har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Agerborn har haft 12 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

68 omdömen om Andreas Agerborn

Sedan starten hos Reco 2016
Alberto B
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Agerborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Hentorp

Kompetent mäklare som på ett smidigt sett förde processen i mål!

Tor K
Köpte sin bostad med hjälp av Andreas Agerborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Våmb

Andres är en väldigt bra mäklare, engagerad, kommunikativ och mycket trevlig. Han gjorde ett superbra jobb och vi är otroligt nöjda.

Dejan V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Agerborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Centrum

Alltid tillgänglig och bra kommunikation under hela processen. Smidigaste affären jag någonsin genomfört!

Eric H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Agerborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Vasastaden

Väldigt bra, smidig affär och väldigt kul att få chansen att köpa denna bostad!

Svar från Andreas Agerborn

Den blir toppen för dig Eric att jobba vidare med i ny tappning! Stort tack och lycka till! Vi hörs framöver

Lennart G
Igelstorp

Mkt tarvligt bemötande, saklig. Bra kommunikation. Rekommenderas varmt.

Svar från Andreas Agerborn

Stort tack Lennart! Det var en ära att få förmedla ert barndomshem till en ny generation som tar vid!

Christoffer H
Hentorp

Väldigt proffsigt bemötande från första kontakt! Allt från fotograferingen, visningen, budgivningen samt all kontakt där mellan sköttes väldigt bra!

Svar från Andreas Agerborn

Stort tack Christoffer! Varmt lycka till med ditt boende i storstaden Gbg!

Maya Y
Centrum

Professionell, ödmjuk och kundorienterad.

Svar från Andreas Agerborn

Tack Maya! Önskar dig all lycka i vad du tar dig an framöver

Johannes L
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Agerborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Dälderna

Riktigt trevlig på alla sätt. Förklarade bra och fanns alltid tillgänglig när vi behövde ta kontakt. Bara massa +++++

Svar från Andreas Agerborn

Tack Johannes! Hoppas ni trivs i denna fina villa!

Tom L
Norrmalm

Jag tycker Andreas var väldigt bra och enkel att ha att göra med genom vår process. Väldigt duktig mäklare. Kommer definitivt rekommendera.

Eva E
Skövde

Mycke bra Dom förväntningar vi hade har Andreas skött alldeles utmärkt Positivt bemötande lätt att få kontakt med honom