Kompetent mäklare som på ett smidigt sett förde processen i mål!
Andreas Agerborn
Andreas Agerborn är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Andreas Agerborn har varit registrerad mäklare sedan 2007-09. Andreas Agerborn har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Agerborn har haft 12 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
68 omdömen om Andreas Agerborn
Andres är en väldigt bra mäklare, engagerad, kommunikativ och mycket trevlig. Han gjorde ett superbra jobb och vi är otroligt nöjda.
Alltid tillgänglig och bra kommunikation under hela processen. Smidigaste affären jag någonsin genomfört!
Väldigt bra, smidig affär och väldigt kul att få chansen att köpa denna bostad!
Den blir toppen för dig Eric att jobba vidare med i ny tappning! Stort tack och lycka till! Vi hörs framöver
Mkt tarvligt bemötande, saklig. Bra kommunikation. Rekommenderas varmt.
Stort tack Lennart! Det var en ära att få förmedla ert barndomshem till en ny generation som tar vid!
Väldigt proffsigt bemötande från första kontakt! Allt från fotograferingen, visningen, budgivningen samt all kontakt där mellan sköttes väldigt bra!
Stort tack Christoffer! Varmt lycka till med ditt boende i storstaden Gbg!
Professionell, ödmjuk och kundorienterad.
Tack Maya! Önskar dig all lycka i vad du tar dig an framöver
Riktigt trevlig på alla sätt. Förklarade bra och fanns alltid tillgänglig när vi behövde ta kontakt. Bara massa +++++
Tack Johannes! Hoppas ni trivs i denna fina villa!
Jag tycker Andreas var väldigt bra och enkel att ha att göra med genom vår process. Väldigt duktig mäklare. Kommer definitivt rekommendera.
Mycke bra Dom förväntningar vi hade har Andreas skött alldeles utmärkt Positivt bemötande lätt att få kontakt med honom