Ann-Chelie Stahlén

Ann-Chelie Stahlén

4.8 / 5 baserat på 4 omdömen

Ann-Chelie Stahlén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm

.

Ann-Chelie Stahlén har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Ann-Chelie Stahlén har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann-Chelie Stahlén har haft 5 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

 • 100%

  Andel tillfrågade kunder

 • 5

  Försäljningar

  2022-04 - 2023-02

4 omdömen om Ann-Chelie Stahlén

Sedan starten hos Reco 2022
 • Theodor H
  sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Chelie Stahlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
  • Sofia
  2022-09-02 Verifierad kund
  Bra, tydlig och lätt att ha att göra med.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Chelie Stahlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
  • Stockholm
  2022-08-06 Verifierad kund
  Ann-Chelie Stahlén blev den mäklare som vi valde inför vår lägenhetsförsäljning. Vid vårt första möte presenterade Ann-Chelie sig själv, svensk fastighetsförmedling på Södermalm och sitt upplägg för försäljningen från början till slut.
  Förmedlingen på Södermalm hade redan en kundkrets vilket skulle kunna underlätta försäljningen. Vi fick också en koncentrerad information i pappersform.
  Ann-Chelie rekommenderade oss att inte skjuta på igångsättningen av försäljningen vilket visade sig bli ett lyckokast då hon ganska omgående kunde presentera trovärdiga köpare innan Riksbanken började höja sin reporänta, inflationen stiga och bostadsmarknaden svalna.
  Det var smidigt att producera en tilltalade informationsfolder i text och bild tack vare hennes goda samarbete med en skicklig fotograf och driftig stylist.
  Under hela processen hade vi täta kontakter med Ann-Chelie som kontinuerligt höll oss informerade om sina kontakter med olika intressenter.
  Som skicklig mäklare har Ann-Chelie lyckats få både säljare och köpare nöjda med slutresultatet.
  Ann-Chelie Stahlén har deltagit i hela den långa processen från vårt första möte, produktionen av informationsfoldern, kontakten med skiftande intressenter, sammanträffande med köparna för syn av lägenheten till upprättande av likvidavräkning och avslutande banktransaktion.
  Allt detta finns redovisat i minsta detalj i Ann-Chelie Stahléns Mäklarjournal med start från lägenhetsbesiktningen i mars månad till uppdragets slut i augusti.
  Under dessa månader har vi lärt känna Ann-Chelie som en social och lyhörd person med en duktig mäklares breda kompetens för en lyckad försäljning.

  John Evertsson
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Ann-Chelie Stahlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
  • Stockholm
  2022-06-22 Verifierad kund
  very professional and friendly
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Chelie Stahlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
  • Södermalm
  2022-06-15 Verifierad kund
  Ann-Chelie var professionell och engagerad genom hela processen. Hon var väldigt uthållig och lyckades ro i land vår försäljning på ett mycket bra sätt - vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Ann-Chelie!
  Gilla