Samuel är en riktigt bra mäklare som till och med jobbbade på sin semester för att få lägenheten såld!!
Samuel Akdemir
Samuel Akdemir är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Samuel Akdemir har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Samuel Akdemir har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 218 omdömen med ett betyg på 4.8. Samuel Akdemir har haft 27 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
218 omdömen om Samuel Akdemir
Klass mäklare rakt igenom. Han vet exakt vad han gör. Jag trodde de skulle vara omöjligt att sälja min lägenhet till bra pris i en svår marknad men han löste det. Lägg allt i Samuels händer så fixar han resten. Det som var så skönt var att jag aldrig behövde oroa mig för något. Han ger dig input på vad som ska göras och därefter levererar han. Han var tillgänglig varje gång jag ville nå honom och han är tydlig under hela processen. Kommer definitivt rekommendera honom till andra samt använda mig av honom igen i framtiden. Tack för mkt bra jobb Samuel.
Samuel was a pleasant person to work with, he was of great help, especially becouse i dont speak swedish, he game me all the information i needed , good job 👍
Samuel tog väl emot mig som kund. Han har varit inkännande, vänlig och har inte sparat någon möda på att lgh:en ska bli såld. Jag själv gick med på att avvakta med annonsering på Hemnet så jag skyller inte ifrån mig. Med med hans yrkeskunnighet kanske annons på H kunnat ske redan från början. Så kanske har jag själv bidragit till att Samuel bara fått det näst högsta omdömet av mig. Jag kan gärna rekommendera Samuel som mäklare!
Samuel har varit professionel, vänlig och tålmodig då vi var flera inblandade av försäljningen. Jag uppfattade Samuel som pålitlig i sambandet med försäljningen av bostaden.
Då jag själv inte anlitat Samuel för detta försäljningsuppdrag (utan det gjorde en annan dödsbodelägare), så är jag inte insatt i frågan särskilt mycket. Men vad jag hört så drog det ut på tiden…
Mycket trevlig mäklare som hjälpte mig . Jag ska starkt rekommenderas.
Trevlig, proffsig och informativ! Kändes tryggt under hela processen.
Mycket trevlig och pålitlig person som gör mer än vad han lovar och det ger honom 10 av 10 👌👏
Väldigt trevlig, kunnig och proffesionell mäklare som följer upp köparen och ger all information som behövs i rätt tid.