Hansi Robertsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg
.Hansi Robertsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Hansi Robertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.7. Hansi Robertsson har haft 82 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 81% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 107 Läs vad Hansi Robertsson
2021-01-08Verifierad kund
Villa såld. Bra kommunikation. Korrekt och detaljerad.
sålde sin stuga med hjälp av Hansi Robertsson en del av Svensk Fastighetsförmedling SölvesborgTusen tack för fina ord. Det var mycket trevligt att få hjälpa er med denna bostadsaffär!
2021-01-04Verifierad kund
Vi har köpt ett fritidshus 201230.
Vi blev bra bemötta och kände trygghet i hans sätt presentera objektet samt hans noggrannhet och tydlighet vid genomförandet av affären med säljarna.köpte sin stuga med hjälp av Hansi Robertsson en del av Svensk Fastighetsförmedling SölvesborgTusen tack för fina ord. Det var mycket trevligt att få hjälpa er med denna bostadsaffär!
2020-12-23Verifierad kund
Köpt en fastighet Hosaby Listervägen 154. Väldigt profsigt möte med mäklaren. Kunnig och villig att hjälpa till med både kompetens och dela med sig av sitt nätverk. Främst då lämpliga entreprenörer som kan anlitas.
Snabb och rak i försäljningen av fastigheten och tänker både på säljare och kund.
En mäklare som jag önskar alla mäklare vore. Helt enkelt jättebra.köpte sitt hus med hjälp av Hansi Robertsson en del av Svensk Fastighetsförmedling SölvesborgTusen tack för fina ord. Det var mycket trevligt att få hjälpa er med denna bostadsaffär!
2020-11-18Verifierad kund
Har köpt en stor villa i Sölvesborg. Hansi var under resans gång flexibel och snabb. Han såg till att förhandlingen gick så smidigt som möjligt.
köpte sitt hus med hjälp av Hansi Robertsson en del av Svensk Fastighetsförmedling SölvesborgTack för fina betyg, det var mycket trevligt att få hjälpa er med denna bostadsaffär! Bästa hälsningar Hansi
2020-11-17Verifierad kund
Hansi har under alla år funnits tillgänglig när vi funderat på nytt boende. När det nu blev dags att sälja vårt hus var Hansi given i valet som mäklare! Ett val vi inte ångrar!
Vi rekommenderar Hansi varmt som mäklare!
Stort tack Hansi!
/ Tina&Tommysålde sitt hus med hjälp av Hansi Robertsson en del av Svensk Fastighetsförmedling SölvesborgTack för fina betyg, det var mycket trevligt att få hjälpa er med denna bostadsaffär! Bästa hälsningar Hansi
2020-11-10Verifierad kund
Vi har köpt ett enplans hus med utsikt över viken Valje som fanns utlagt på Hemnet. Hansi har ett behagligt och lugnt bemötande och såg till att vi skulle få visning av huset på ett sätt som var passade för oss. När vi sedan gjorde upp affären så var Hansi mån om att både köpare och säljare skulle förstå allting. Så här långt kan vi bara säga gott om Hansi Robertsson och Svensk Fastighetsförmedling i Sölvesborg.
2020-10-24Verifierad kund
Vi har köpt en stuga i Blekinge. Bra och trevligt bemötande!
köpte sin stuga med hjälp av Hansi Robertsson en del av Svensk Fastighetsförmedling SölvesborgTack för bra betyg, det var mycket trevligt att få hjälpa er med denna bostadsaffär! Bästa hälsningar Hansi
2020-10-14Verifierad kund
Sålt vårt fritidshus Fick ett väldigt fint bemötande Förväntningar var stora och dom infriades med råge.Mäklaren var mycket kompetent och hade Stort kunnande
sålde sin stuga med hjälp av Hansi Robertsson en del av Svensk Fastighetsförmedling SölvesborgTack för fina betyg, det var mycket trevligt att få hjälpa er med denna bostadsaffär! Bästa hälsningar Hansi
2020-10-13Verifierad kund
Trevlig bemötande. Professionellt och familjärt. Konkret. Rak och bestämd, bra på att hitta lösningar.
2020-10-13Verifierad kund
Det var ett mycket underbart hus. Det är någons drömhus. M.r Hansi affärer var mer än underbart. Han förklarade allt som om det var han som köpte villan för sig själv.