Annalena Stening

Annalena Stening

Annalena Stening är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Annalena Stening har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Annalena Stening har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Annalena Stening har haft 36 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

112 omdömen om Annalena Stening

Sedan starten hos Reco 2019
Anders F
Köpte sin bostad med hjälp av Annalena Stening en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Stora Sundby

Mycket trevlig och professionell. Lätt att prata med och svarar alltid i telefon eller ringer upp om hon missat samtalet. Allting gick smidigt och snabbt och vi är supernöjda med både fastigheten och Annalena.

Helena H
Sålde sin bostad med hjälp av Annalena Stening en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Strängnäs

Trevligt, konstruktivt, professionellt, tryggt, positivt och roligt!

Caroline H
Sålde sitt hus med hjälp av Annalena Stening en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Strängnäs

Vi är väldigt nöjda med Annalenas insats från första möte fram till att huset blev sålt. Vi rekommenderar henne varmt till framtida kunder!

Li-Marie J
Köpte sitt hus med hjälp av Annalena Stening en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Strängnäs

Mycket trevligt och glatt bemötande.

Tusen tack Li-Marie för din bedömning ses snart igen :-) Hälsningar Annalena

Sylvia B
Stallarholmen

Hon fanns alltid där för att svara på frågor och hjälpa till. Vi är så nöjda.

Svar från Annalena Stening

Hej Sylvia, Stort tack för din bedömning och tack för att jag fick hjälpa till. Ha det fint :-) hälsningar Annalena

Petrus R
Åkers Styckebruk

Jag fick professionellt bemötande av mäklaren. Det gick som jag har förväntat mig med snabba beslut och avtal. Duktigt och erfaren mäklare som kan sitt jobb.

Svar från Annalena Stening

Hej Petrus, tack för en mycket fin bedömning. Ses inom kort igen. Hälsningar Annalena

Ulla M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annalena Stening en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Strängnäs

Annalena skötte försäljningen av lägenheten på ett mycket proffsigt sätt. Snabb återkoppling i alla delar av försäljningen. Jag är mycket nöjd!

Svar från Annalena Stening

Tack så mycket för fina ord och tack för att jag fick hjälpa till. Ha det fint hälsningar nnalena

Patrick C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annalena Stening en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Strängnäs

Vi hade nöjet att arbeta med mäklare Annalena under köpet av vår bostad, och vi vill gärna dela vår upplevelse och vårt omdöme om henne. Redan från första kontakten blev vi positivt överraskade av Annalenas bemötande. Hon var professionell, vänlig och lyhörd för våra önskemål och behov. Hon visade stort engagemang och dedikation i att medla mellan oss och säljaren för att slutföra köpet av den specifika lägenheten. Vi hade höga förväntningar på mäklaren och hon levde verkligen upp till dem. Hon var mycket kunnig och...

Svar från Annalena Stening

Hej Patrick, tusen tack för en superfin och varm reco. Jag önskar er all lycka till i ert nya boende i Strängnäs. Vi ses, ha det fint :-) //Annalena

Tobias W
Strängnäs

Tyckte att Annalena skötte detta kanon! Väldigt ihärdig och gav inte samt mycket lyhörd till va vi hade för önskemål. Väldigt nöjd med Annalena.

Hej Tobias, Tack för fint omdöme ha det fint. //Annalena

Helena G
Strängnäs

Oroligheterna i världen gjorde att det tog tid. Då det är ett dödsbo har det varit tufft på ett personligt plan. Annalena har verkligen varit guld värd. Är så tacksam att vi fick henne. Hon sänder sådan trevlig och positiv energi när vi haft kontakt med henne. Kommer garanterat rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till vänner och bekanta. Och om det är i Strängnäs, Annalena Stening.

Hej Helena, tack för fina ord och ett fint omdöme Ha det så bra :-) //Annalena