Emma Näslund
Emma Näslund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
.Emma Näslund har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Emma Näslund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.7. Emma Näslund har haft 30 försäljningar sen 2020-04 och har tillfrågat 75% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-04 - 2020-12
Läs vad 15 Läs vad Emma Näslund
2021-01-07Verifierad kund
Väldigt trevlig och tillmötesgående, hade svar på dom frågor man ställde och fanns alltid tillgänglig både på telefon och mail.
2020-12-03Verifierad kund
Har sålt en bostadsrätt. Gick väldigt snabbt och mäklaren var flitig och professionell. Hon var trevlig och levde upp till mina förväntningar. Så jag är mycket nöjd.
2020-11-16Verifierad kund
Sålt en bostad (mindre jordbruksfastighet).
Mycket bra bemött och bra återkoppling vid frågor. Även bra bemött vid ytterligare funderingar sen köpet var klart.köpte en tomt med hjälp av Emma Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall -
2020-11-13Verifierad kund
Intresserad och trevlig, inget krångel. Bra uppdatering under effektiv budgivning. Rekommenderas.
sålde sitt hus med hjälp av Emma Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall -
2020-11-11Verifierad kund
Har sålt en tvåa HSB.
Emma var mycket bra på återkoppling från dag ett till försäljningens slut. Varit noga med att lyssna av vad jag vill med försäljningen. All redovisning klar och förståelig.sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall -
2020-11-11Verifierad kund
Sålt hus Emma var jätte bra kan varmt rekommendera henne.
2020-10-22Verifierad kund
Väldigt saklig och bra på alla sätt!
2020-10-02Verifierad kund
Tack för en snabb och bra affär kändes tryggt hela vägen
2020-09-02Verifierad kund
Vi sålde våran lägenhet med hjälp av Emma Näslund, hon bemötte oss på ett trevligt och professionellt sätt. Våra önskemål om pris, annons och visningar uppfylldes, och allt sköttes snabbt och smidigt.
2020-08-31Verifierad kund
Utmärkt och trevlig. Man kan lita på Emma.