Hela affären har gått smidigt, fick det jag ville ha för huset utan några bekymmer! Bra mäklare kort sagt!
Johan Sundberg
Johan Sundberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
.Johan Sundberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Johan Sundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Sundberg har haft 2 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 75% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
11 omdömen om Johan Sundberg
Suveränt bemött, har ingenting att klaga på!
Hej! Johan ger ett tryggt lugnt och proffsigt intryck, som vi genast kände oss nöjda med, och vi kan varmt rekommendera honom till andra. Mycket glad och trevlig. MVH Tommy o Harriet Söderlund
Bra bemötande, tog reda på alla funderingar
Bemöttes av en lugn, kunnig, förklarande mäklare som jag kände förtroende för. Johan Sundberg levde verkligen upp till mina förväntningar. Då jag befunnit mig på annan ort under hela processen med försäljningen av lägenheten har Johan S kontaktat mig för att jag skulle kunna följa allt som har skett under hela processen! Han har med sitt kunnande och lugn låtit budgivningen få den tid som behövdes. Johan Sundberg gav intryck av förtroende och det har han verkligen gett mig och okunnig säljare fått mig att förstå varje...
Ett trevligt och proffsigt bemötande från första dagen. Som sedan fortsatt under hela försäljningen. En utmärkt mäklare, tack till Johan.
Lätt att ha kontakt med, tillmötesgående och tar reda på efterfrågad information.
Johan är noggrann, lugn och förtroendeingingivande. Han är lyhörd för säljarens önskemål och lätt att ha att göra med. Trevligt bemötande! Vi tyckte att vi fick bra uppdatering av status för försäljningen och han ledde oss igenom processen på ett bra sätt. Vi kan varmt rekommendera Johan!
Kunnig, lugn, fokuserad och stabil mäklare. Jag är mycket nöjd med Johan Sundbergs insatser i samband med min försäljning.
Johan har varit väldigt proffesionell, snabb och tydlig i sitt mäklaruppdrag, och till det är han väldigt trevlig i sitt sätt att jobba. Sen känns det också mycket säkert att jobba med svensk fastighetsförmedling, hela processen genomsyras av transparens och skicklighet