Kan tyvärr inte ge något om vad jag tycker pga att jag har bara skrivit under.
Jonny Persson
Jonny Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
.Jonny Persson har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Jonny Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonny Persson har haft 6 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
59 omdömen om Jonny Persson
Kunnig + engagerad+ trevlig svara alltid i telefon eller ringde upp på en gång när man hade någon fundering
Hej Thomas, vad kul att ni är nöjd med försäljningen och hoppas att ni kommer trivas i erat nya hem.
Jonny var i sitt uppdrag lyhörd, tydlig & kompetent. Informerade genom hela processen & alltid tillgänglig. Min fastighet såldes dessutom till ett pris över mina förväntningar. Jag är otroligt nöjd med mitt val av mäklare & vill lämna mina varmaste rekommendationer.
Hej, tack för dem fina orden. Lycka till med allt framöver!
Jag blev trevligt bemött och tycker att han var kunnig lättsam att kommunicera med
Hej, tack så mycket. Hoppas att du konner trivas i den nya bostaden!
Mycket trevlig engagerad kunnig Hade just inga förväntningar men efter visningen prata vi med jonny o han gav oss tips o tog oxå över försäljningen på vårat radhus Gick väldigt snabbt va raka puckar mycket hjälpsam med allt
Jonny är bäst👍 han tar allt lungt och metodiskt. Vet inte om man kan ha en bättre mäklare när det blir prat om allt från mankini till bilar😅 tack för allt👍
Tack Martin, det är alltid kul att hjälpa dig. Lycka till med allt!
Jonny är en väldigt kompetent mäklare. Han förklarar allt på ett lättbegripligt sätt och ger rimliga förväntningar. Vi har haft 100% förtroende för honom under hela försäljningsprocessen. Han är proffsig men ger samtidigt ett personligt bemötande med mycket humor och "glimten i ögat"! Rekommenderar alla som går i tankarna att sälja sin fastighet att ta kontakt med Jonny. Tack Jonny för hjälpen med försäljningen av vårt hus!
Tack för dem fina orden Johanna. Lycka till med erat nya hus. God Jul!
Jag tycker Jonny är en väldigt bra och trevlig mäklare. Kunnig på sin sak.
Tack så mycket, va roligt att höra.
Proffsigt bemötande, mäklaren levde verkligen upp till de förväntningar vi hade.
Hej Thomas, tack för dem fina orden. Vi ses säkert snart igen.
Stort tack till herr Jonny Persson för hans vänlighet och professionalism. Han var mycket mottaglig för alla våra frågor som jag är mycket tacksam för honom och jag önskar honom fortsatt framgång.
Stort tack för ditt omdöme och vi ses snart igen. Lycka till med allt framöver!