En mycket engagerad mäklare som under hela försäljningsprocessen fanns där och guidade mig genom allt. Mycket nöjd kund!
Lars Olsson
Lars Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
.Lars Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Lars Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.4. Lars Olsson har haft 9 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
18 omdömen om Lars Olsson
Bra bemötande, professionell och trevlig. Bra mäklare som rekommenderas.
Trevlig kille haft god kontakt hela vägen
Lars Olssons varma bemötande och systematiska arbetssätt var precis vad vi behövde i processen. Han fanns alltid där när det behövdes och svarade snabbt på våra frågor.
Trygg och trevlig med bra kontakt och tydlig information genom hela processen.
Mäklaren brast i många fall i sin kommunikation. Skulle inte rekommendera att anlita mäklaren
Vänligt och engagerat bemötande och bra stöd i genomförandet.
Bra och lungt sätt att bemöta både säljare och köpare på . Så jag är nöjd
Hej Tomas, stort tack för ditt omdöme, roligt och höra att du är nöjd med min hjälp.
Min erfarenhet av Lars Olsson är att han har ett väldigt professionell i sitt bemötande; kunnig, inlyssnande och tillgänglig. Jag tycker att Lars förmedlar trygghet och ett lugn, som, för mig, är viktiga egenskaper hos en mäklare.
Hej Anncharlotte, tack för dem fina orden. Tack för ditt förtroende och för ett trevligt samarbete.
Mycket proffsigt bemötande och gav genast ett seriöst intryck. Bra och tydlig kommunikation kring vad som hände med försäljningen av fastigheten. Lars är mycket trevlig och definitivt en mäklare jag kommer att anlita igen.
Tack Jonas för ditt fina omdöme, så roligt att höra att mitt arbetssätt uppskattas. Du är alltid välkommen tillbaka.