Lars Olsson
Lars Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
.Lars Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Lars Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.4. Lars Olsson har haft 9 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
8 omdömen om Lars Olsson
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sitt hus med hjälp av Lars Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Professionell och mänsklig. Mäklade förhandlingar på ett sakligt sätt.
sålde sitt hus med hjälp av Lars Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
På ett mkt fint sätt. Kändes lugn och lättsam och trevlig de få ggr VI hade kontakt. Lillasyster skötte det mesta med han. Men träff först där i huset med systrar och han sen ringde han och informerade lite kring 1:A visningarna till oss alla. Blev ju tyvärr en hel del små visningar då huset var svårare att sälja än vi systrar trott och hoppats på. Till det pris vi önskat, trots världsläget.. Men så nöjd att vi får iväg huset före kyligare tid nu. Lars gjorde garanterat sitt yttersta för att sälja detta gamla hus med stora renov.behov.
sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
trevligt bemötande.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Vi hade tittat på ett antal lägenheter, där Lars var mäklare på en. Vi pratade lite om vad det var vi sökte läge m m.
Han hörde av sig till oss när han fick in en lägenhet som han trodde skulle passa oss.
Vi tittade på den och lade ett bud. Det slutade med att vi köpte den. Lars har varit hjälpsam och förklarat om det varit något vi undrar över samt hur hela processen går till. -
Bra bemötande, engagerad och ordnade snabbt visningar för spekulanter. Lars levde upp till våra förväntningar av en mäklare. Kunnig och noggrann när kontraktet skulle gås igenom och undertecknas.
Trevligt bemötande,engagerad,kunnig
Engagerad,bra på att hålla oss informerade, trevlig, kunnig.
Sammanfattningsvis en mycket bra mäklare -
Enkel och smidig affär. 3 dagar från visning till kontrakt utan att kännas stressigt. Proffesionellt!