Margareta Österholm

Margareta Österholm

Margareta Österholm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Margareta Österholm har varit registrerad mäklare sedan 1995-08. Margareta Österholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.6. Margareta Österholm har haft 11 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

50 omdömen om Margareta Österholm

Sedan starten hos Reco 2018
Malin E
Köpte sitt hus med hjälp av Margareta Österholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Proffsigt, lättsamt och väldigt trevligt bemötande. / Malin Edlund

Marco F
Köpte sin bostad med hjälp av Margareta Österholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Söråker

En kunnig och trevlig person. Tack!

Erik N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Margareta Österholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Sundsvall

Mycket bra mäklare, kan sin sak :)

Svar från Margareta Österholm

Tack Erik för dom fina orden:)

Fredrik B
Sålde sitt hus med hjälp av Margareta Österholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Stöde

Bra bemötande,engagemang och duktig på det hon gör

Kristina R
Sundsbruk

Mycket proffsig i sitt sätt att sälja.

Åke P
Alnö

Trevligt bemötande , jag hade höga förväntningar och på ett äldsta bra sätt . Allt gick på ett bra och smidigt sätt tycker jag

Johan T
Fränsta

Opersonlig och stressad. Ville göra ett snabbt avslut på både budgivning och affär. Hade kunnat fått ut mer på affären om hon sköt de som en budgivning. Kommer inte rekommendera hon till fler.

Erika N
Ånge

Då jag tidigare köpt av Margareta så var det en självklarhet för mig att ta kontakt då jag skulle sälja min bostad. Hon är helt otrolig i sitt bemötande och angagemang en super gullig mäklare som vet vad hon gör. Talar klarspråk så man förstår En riktig arbetsmyra :) Kan varmt rekommendera Margareta som mäklare Skulle jag köpa eller sälja en fastighet igen. Ja då är det Margareta jag skulle slå en pling till.//Erika Nilsson

Svar från Margareta Österholm

Tack Erika. Jag minns när du köpte bostaden och alla dina planer för renoveringar. Med glädje kan jag se att du gemofört jobbet proffsigt och mycket smakfullt. Nu får jag önska dig lycka till med det nya och självklart är du välkommen att höra av dig om det blir försäljning igen.

William A
Ånge

Intresserad och engagerad över vad vi ville. Behjälplig och snabb på återkoppling. För övrigt jordnära, snäll och proper.

Svar från Margareta Österholm

Hej William! Tack snälla för dom fina orden och det goda omdömet.

Mats S
Nacksta