Andréa Lidh

Andréa Lidh

Andréa Lidh är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Andréa Lidh har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Andréa Lidh har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Andréa Lidh har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

100 omdömen om Andréa Lidh

Sedan starten hos Reco 2020
Klas W
Köpte sitt hus med hjälp av Andréa Lidh en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Dalstorp

Proffsigt bemötande rakt igenom. Bra med information och dessutom väldigt trevligt. =) Sammanfattningsvis har jag bara gott att säga. Det enda jag lite saknat är en planlösning, men det är ingen större grej direkt heller. Tack!

Svar från Andréa Lidh

Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Återigen grattis till husköpet, hoppas du kommer trivas riktigt bra där! :)

Mats L
Svenljunga

Mycke trevlig och kunnig tjej, bra bemötande. Ringde och förklarade om det var några oklarheter. Kunnig och noggrann ,rekommenderar henne som mäklare.

Svar från Andréa Lidh

Tack för ditt omdöme Mats och stort grattis till husköpet!

Elin G
Sålde sitt hus med hjälp av Andréa Lidh en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Svenljunga

Trevlig, engagerad och lätt att få kontakt med. Bra på att informera om vad som händer. Tack för all hjälp!

Svar från Andréa Lidh

Tack för fina ord! Det var mitt nöje att hjälpa dig med försäljningen av ditt charmiga ställe!

Bo S
Svenljunga

Man känner sig trygg när Andréa sköte fastighetsaffärerna.

Svar från Andréa Lidh

Tack Bo! Grattis till ett riktigt smultronställe, hoppas du kommer trivas bra där!

Heléne G
Holsljunga

Mycket trevlig och hjälpsam. Förklarar på ett bra sätt

Svar från Andréa Lidh

Tack för ditt omdöme Heléne! Jag är tacksam över att fått förtroendet att hjälpa er med försäljningen!

Anna-Lena W
Länghem

Bra och trevligt bemötande. Förberedelsen av förkommet pantbrev med formulering av text i överlåtelse handlingarna kunde har förberetts tidigare.

Svar från Andréa Lidh

Tack Anna-Lena, jag uppskattar att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Detta gör att jag kan utvecklas så jag tar självklart till mig feedbacken.

Petra M

Stort tack Andreá Lidh för din personliga och värdefulla hjälp. Du har tagit dig tid och med hjärtat på rätt plats sett till att vi kände oss trygga. Din att-göra-lista var guld värd för oss. Du vägledde oss på ett professionellt sätt genom hela processen från visning till kontraktsskrivande. Vi vill därför gärna rekommendera dig varmt till kunder som är i sälj- eller köptanker. Stort tack än en gång för ett stort engagemang! Dörte och Frank Petra och Olaf

Svar från Andréa Lidh

Tack snälla för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme Petra, det värmer verkligen! Jag blir så otroligt glad över att ni känt er nöjda & omhändertagna hela vägen och därmed vill rekommendera mig vidare. Hälsa så gott från mig till allihopa!

Daniel R
Mårdaklev

Andrea är proffsig, påläst och trygg. Djup kunskap och ett fantastiskt bemötande.

Svar från Andréa Lidh

Tusen tack Daniel, det uppskattas verkligen mycket att få läsa detta! Ha en fortsatt bra sommar!

Ellen B
Svenljunga

Andréa har varit mycket proffsig och bemött oss väldigt väl. Hon var väldigt hjälpsam för oss som var förstagångsköpare. Vi är supernöjda!

Svar från Andréa Lidh

Tack snälla ni för fina ord och återigen stort grattis till husköpet! Ha en fortsatt bra sommar!

Frida M
Mårdaklev

Alltid ett toppenbemötande och världens lättaste att ha och göra med, väldigt noggrann och tillgänglig när vi haft frågor. Vi kunde inte vara nöjdare!

Svar från Andréa Lidh

Frida & Daniel! Jag är så himla glad över att fått hjälpa er med både köp och försäljning. Nu väntar en spännande höst!