Carolin Svensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
.Carolin Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Carolin Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 5.0. Carolin Svensson har haft 22 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att få träffa så många olika människor. Att få vara delaktig i människors nya steg i livet, från ett läge till ett annat. Just att få hjälpa, stötta och vägleda på bästa sätt. Även att det är ett varierande arbete med nya situationer, objekt och utmaningar att få hantera. Ett arbete där man alltid kan bli bättre och utvecklas.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Du ska välja mig om du vill ha en mäklare med fokus på människan bakom affärerna. Som med omtänksamhet, engagemang och lugn vägleder alla parter genom processen för att både säljare och köpare ska känna sig trygga.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
För att du ska känna dig trygg i en av livets största affärer betonar jag affärsmässighet, omtänksamhet och ett stort engagemang. Jag lägger stort fokus på dina behov och önskemål för att skapa en anpassad försäljningsplan för just din bostadsaffär, med ett nytänkande företag i ryggen.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Det finns många både fina och roliga minnen jag bär med mig i detta yrket. Något som alltid värmer hjärtat lite extra är när en affär avslutas med lyckliga och nöjda kunder, som lämnar tillträdet med ett stort leende.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 43 Läs vad Carolin Svensson
2020-12-18Verifierad kund
Trevlig och grundlig genomgång vid kontraktskrivning.
Bara gott att sägaköpte sitt hus med hjälp av Carolin Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling TrelleborgTack så mycket Cliffton! Jag hoppas att ni kommer trivas i ert nya hus. :) Vh, Carolin
2020-12-04Verifierad kund
Köpte en fastighet i Beddingestrand och blev bemött på ett ytterst trevligt och professionellt sätt.
Motsvarar verkligen de förväntningar man har i en fastighetsaffär.köpte sitt hus med hjälp av Carolin Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg -
2020-10-22Verifierad kund
Carolin gjorde ett mycket gott intryck på mig och min fru vid köp av bostadsrätt.
Kunnig och saklig vid uppgörelsen.köpte sin lägenhet med hjälp av Carolin Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling TrelleborgTack så mycket Christer! Jag hoppas att ni kommer trivas i ert nya boende. :) Vh, Carolin
2020-10-11Verifierad kund
Carolin är en fantastisk mäklare men både kunskap och information bakom sig.
Jag fick väldigt god service och hon kunde svara på allting gällande objektet och föreningen.köpte sin lägenhet med hjälp av Carolin Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg -
2020-09-24Verifierad kund
Jag anlita Carolin till min lägenhetsförsäljning och är super nöjd. På ett lugnt och strukturerat sätt tog hon sig ann de frågor och funderingar jag hade både innan och under försäljningen.( och under budgivningen)
Så vill du ha en mäklare med lokalkännedom, kunskap och engagemang är det Carolin ni ska anlita.sålde sin lägenhet med hjälp av Carolin Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg -
2020-09-23Verifierad kund
Vi anlitade svensk fastighetsförmedling när vi skulle sälja huset efter min fars bortgång. Vår mäklare var alltid trevlig och engagerad. Jag är nöjd med mäklaren, det gick bra med kontakten under tiden som huset var till försäljning. Jag tycker att allt gått bra hitintills, och det gör det säkert till den nya köparen tillträder. Mvh Gun-Britt.
sålde sitt hus med hjälp av Carolin Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg -
2020-09-15Verifierad kund
Jag har sålt en lägenhet med hjälp av Caroline som har varit mycket lyhörd och uppdaterat mig kontinuerligt vilket gjort att jag känt trygghet i att hon lotsat mig professionellt genom hela processen. Jag rekommenderar henne varmt.
2020-07-01Verifierad kund
Carolin och Kristian har känts väldigt proffsiga genom hela försäljningsprocessen av vårt hus.
2020-06-26Verifierad kund
Köpte en lägenhet. Bra bemötande och fick snabba och tydliga svar på alla frågor jag hade.
2020-05-07Verifierad kund
Vi sålde våran bostad genom Carolin. Vill du sälja din bostad direkt och att allting ska gå smidigt och rätt till då ska du anlita Carolin. Över förväntan!
sålde sin lägenhet med hjälp av Carolin Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling TrelleborgTusen tack Jasmin! Värmer att läsa. Nu hoppas jag letandet efter ert nya boende också går smidigt. VH, Carolin