So faar so good. Eftersom affären inte är helt klar än så är det egentligen lite för tidigt att svara. Nästan 4 veckor kvar tills vi får nycklarna.
Louise Sundberg
Louise Sundberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
.Louise Sundberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Louise Sundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Louise Sundberg har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
64 omdömen om Louise Sundberg
Louise är mycket trevlig och lätt att ha att göra med.
Punktlig, ordningssam och en tillförlitlig person som har koll. Skönt att kunna luta sig tillbaka och lite på Louise!
Väldigt trevligt bemötande! Gick igenom allt punktligt och svarade tydligt på alla frågor jag hade. Jag rekommenderar Louise Sundberg!
I would like to thank Louise Sundberg for her exceptional support and hassle-free purchase of the new house.
Glad och positiv, professionell, fick snabbt svar vid frågor. Väldigt duktig!
Professionell, effektiv och väldigt trevlig .
Louise var väldigt tillmötesgående, vänlig hade bra svar på våra frågor.
Bra bemött Våra förväntningar var att få sålt lägenheten ock det gick smidigt Hon var engagera och professionella
Vi var generellt nöjda med Louise. Budgivningen va inte det smidigaste, men det löste hon i slutändan och det blev bra. Annars lyhörd och enkel att jobba med.