Louise Sundberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Louise Sundberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Louise Sundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.8. Louise Sundberg har haft 24 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

59 omdömen om Louise Sundberg

Sedan starten hos Reco 2021
  • sålde sitt hus med hjälp av Louise Sundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
    • Halvars
    2023-05-21 Verifierad kund
    Glad och positiv, professionell, fick snabbt svar vid frågor. Väldigt duktig!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Sundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
    • Marnäs
    2023-04-26 Verifierad kund
    Professionell, effektiv och väldigt trevlig .
    • Trollhättan
    2023-01-23 Verifierad kund
    Louise var väldigt tillmötesgående, vänlig hade bra svar på våra frågor.
    • Trollhättan
    2023-01-19 Verifierad kund
    Bra bemött
    Våra förväntningar var att få sålt lägenheten ock det gick smidigt
    Hon var engagera och professionella
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Sundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
    • Björndalen
    2023-01-18 Verifierad kund
    Vi var generellt nöjda med Louise. Budgivningen va inte det smidigaste, men det löste hon i slutändan och det blev bra. Annars lyhörd och enkel att jobba med.
    • Björndalen
    2022-11-06 Verifierad kund
    Louise är toppen med ett professionellt och bra bemötande. Alltid tillgänglig och återkopplar snabbt. Hon sålde min lägenhet på toppenpris trots vikande konjunktur. Jag är jättenöjd och rekommenderar henne varmt!
    Tusen tusen tack Monika för ett så fint omdöme!
    Ödmjukaste tack för förtroendet och för det goda samarbetet oss emellan. Vi hoppas du trivs i din nya bostadsrätt och annars vet du att det bara är att höra av dig!
    • Sylte
    2022-10-27 Verifierad kund
    Louise är väldigt kunnig och proffsig i sin yrkesutövning som mäklare och ger dessutom ett mycket bra och trevligt bemötande. Allt har gått väldigt smidigt vid försäljningen av mitt radhus, allt från den första kontakten till kontraktsskrivning - jag är jättenöjd!
    Tusen tack Frank för förtroendet och det fina omdömet. Om du mot all förmodan inte skulle vilja vakna upp med utsikt över hästen så vet du att det bara är att höra av sig. Louise Sundberg
    • Centralt
    2022-10-25 Verifierad kund
    Vi blev trevligt bemötta, fick alla upplysningar vi behövde och har all anledning att förvänta oss att köpet slutförs lika proffsigt.
    Tusen tack Ulla! Det gör vi allt. Vi hörs och ses snart igen! Louise Sundberg
    • Skoftebyn
    2022-10-01 Verifierad kund
    Trevligt enkelt bemötande
    Koll på läget, kändes tryggt
    Många tack för förtroendet och det goda samarbetet!
    Stort lycka till i eran nya fina villa och renoveringen.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Louise Sundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
    • Skoftebyn
    2022-10-01 Verifierad kund
    Hon var glad och tillmötesgående. Man kände sig välkommen och det var lätt att ställa frågor till henne även "dumma"frågor. Jag upplever Louise som väldigt proffsig. Jag fick titta runt ordentligt men hon fanns i närheten ifall jag hade några frågor. Under kontraktskrivningen fick hon mig att slappna av och det blev en trevlig och rolig stund ihop med säljaren. Allt som allt. Proffsig, glad och lätt att prata med. Louise inger förtroende.
    Stort tack för ett så himla fint omdöme. Vad glad jag blir!
    Jag hoppas du och tjejorna trivs i erat fina nya boende =)