Ing-Marie Fredriksson
Ing-Marie Fredriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Ing-Marie Fredriksson har varit registrerad mäklare sedan 2005-08. Ing-Marie Fredriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 5.0. Ing-Marie Fredriksson har haft 0 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
Läs vad 9 Läs vad Ing-Marie Fredriksson
2019-12-25Verifierad kund
Professionell, bra bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Ing-Marie Fredriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla -
2019-11-24Verifierad kund
Har köpt en mycket trevlig lägenhet som passar mig och min man. Ing-Marie Fredriksson är en mycket kompetent och trevlig mäklare. Vi fick uppdateringar så fort ett nytt bud hade givits. Ing-Marie är en utmärkt mäklare som vi litar på och det har bara varit trevligt i hennes sällskap.
MVH Eivor och Sven-Erik Petterssonköpte sin lägenhet med hjälp av Ing-Marie Fredriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla -
2019-10-18Verifierad kund
köpt bostadsrätt. myxket nöjd med min mäklare. Det var bta kommunikation, trevlig, kunig. mycket bra bemötande
2019-09-15Insamlad av företaget
Bostadsrätt för ett dödsbo. Perfekt bemötande från första stund
2019-09-02Insamlad av företaget
Inget att anmärka på. Super trevlig och bra på alla sätt
2019-06-24Insamlad av företaget
Trevlig mäklare, lättåtkomlig som har hittills gjort ett superbra jobb.
sålde sitt hus med hjälp av Ing-Marie Fredriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla -
2019-03-26Insamlad av företaget
Ing- Marie Fredriksson sålde min 2 rums lägenhet i Uddevalla
Hon var mycket trevlig, kunnig och lyhörd för mina önskemål.
För mig var det mycket viktigt att mäklaren verkligen lyssnade på hur jag ville ha det och det gjorde Ing-Marie.
Dessutom blev det bra affärsålde sin lägenhet med hjälp av Ing-Marie Fredriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla -
2018-12-06Insamlad av företaget
Har köpt en lägenhet i centrala Uddevalla. Mäklaren var medkännande och höll god kontakt med mig. Jag tycker att hon levde upp till mina förväntningar. Jag känner mig nöjd med upplevelsen.
skrev om Ing-Marie Fredriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla -
2018-12-05Insamlad av företaget
Fantastiskt! Hon tog hand om allt och hjälpte oss till fullo. Tack!
skrev om Ing-Marie Fredriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla