Ida Söderberg
Ida Söderberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
.Ida Söderberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-11. Ida Söderberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 132 omdömen med ett betyg på 5.0. Ida Söderberg har haft 34 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Alla olika människor som jag får träffa och som jag får förtroendet att hjälpa, det är det överlägset bästa. Det roligaste tycker jag är att jag inte har den blekaste aning om hur dagen kommer att se ut, precis vad som helst kan hända. Dessutom vet jag aldrig vad som väntar när jag knackar på hemma hos någon – och det är så otroligt spännande. Sedan blir jag aldrig någonsin fullärd i det här jobbet och jag fullkomligt älskar att jag får lära mig nya saker varje dag. Det gör att jag växer och utvecklas dagligen. Att jag har planetens bästa kollegor är bara en stor bonus.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Kort och gott så ska du välja mig för att jag kommer att lägga ner hela min själ för att du ska bli nöjd med din försäljning. Jag skulle aldrig någonsin ta ett försäljningsuppdrag för givet, oavsett vem eller vad det gäller.
Hur ser din drömbostad ut?
Ni som liksom jag är ett fan av Charlotte Perrelli, känner säkert till att hon har ett ”hus” (snarare slott) i Åre. Just det huset vill jag lyfta, transportera och placera mitt i mellan backe nummer fyra och fem i Östra Tandådalen i Sälen… Men en lite mer realistisk dröm är att någon gång i livet få bygga mitt eget hus.
Vad vet vi inte om dig?
Jag har faktiskt en dröm om att lära mig spela saxofon, vilket kommer bli en utmaning med tanke på att jag är tondöv.
2022-03 - 2023-02
132 omdömen om Ida Söderberg
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Seriös och proffsig! Bra bemötande, trevlig och omtänksam. Har verkligen gjort det ”lilla extra”. Är MYCKET nöjd med Ida..
sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Engagerad mäklare som kämpade och aldrig gav upp igenom en försäljning som tog tid tack vare marknadens ändring nedåt under hösten 2022.
Ida har varit hjälpsam och proffsig längst hela processen, så toppbetyg!
sålde sitt hus med hjälp av Ida Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
På ett jätte fint och bra sätt. På ett bra sätt hoppas jag.
köpte sitt hus med hjälp av Ida Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Mycket proffsig, kan rekommendera henne starkt. Om det blev problem så löste hon det galant.
Vi är jättenöjda med Ida. Hon var supertrevlig, positiv och professionell. Hon gav oss realistiska förväntningar på pris och vi är väldigt nöjda med resultatet av försäljningen av vår stuga.
Mycket trevligt bemötande.
Känns kunnig.
Får ett bra förtroende för Ida.
Enkelt att falla för henne -
Jag tycker att Ida skötte allt proffsigt. Jag tycker att det fanns god kontakt och hon upplevdes som tillgänglig. Jag upplevde att jag kunde ställa mina frågor utan att fungera kring om det fanns bra eller dåliga frågor.
Ida är en väldigt trevlig, sällskaplig och professionell person!
Jag har nu varit kund hos Ida vid två tillfällen på relativt kort tid, både som säljare och köpare. Båda tillfällena har jag haft det största förtroendet för Ida.
Ida Söderberg bemöter mig som kund på utmärkt sätt, professionellt och samtidigt vänligt. Hon är flexibel, snabb och lösningsinriktad.
Jag skulle verkligen rekommendera henne och Svensk Fastighetsförmedling om någon frågade mig om vilken mäklare man ska anlita.