Toppen bemötande, snabb försäljning och profitionellt genomförd försäljning.
Julia Ackermann
Julia Ackermann är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Umeå
.Julia Ackermann har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Julia Ackermann har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.8. Julia Ackermann har haft 22 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
46 omdömen om Julia Ackermann
Bra information till oss före och under processen fram till försäljningen av vår villafastighet. Bra informationsmaterial i form av foton med text till kommande tänkbara kunder. Julia har varit lätt att få kontakt med och vid behov gett oss svar på våra frågor. Försäljningen är nu klar. Hon har slutfört sitt uppdrag till hos på ett fint sätt. Vi är helt nöjda.
Mycket trevlig person Kommer att anlita henne i framtiden
Engagerad och personlig. Var knvolverad i vår handläggning.
Snabb, Tillgänglig, bra återkoppling under hela försäljningsprocessen
Trevlig, inkännande och välvilligt inställd till önskemål från köparen.
Väldigt bra bemötande och allt gick smidigt och snabbt.
Mycket mycket bra, finns inget att klaga på, hon ringer alltid upp när jag söker henne, stora som små frågor. Behöver jag mäklare någon gång i framtiden så blir det Julia jag kontaktar.
Väldigt trevlig, bra på att informera, otroligt bra bemötande, man kände sig sedd. God kontakt, lätt att få tag på, snabba svar, bra stöd under budgivning. Sammanfattningsvis väldigt kompetent och mycket bra mäklare!
Mycket trevlig, lyhörd och hjälpsam mäklare som brinner för att göra både köpare och säljare nöjda!