Bra, snabba svar. Allt bra mycket bra och det gick enkelt.
Elisabeth Osborne
Elisabeth Osborne är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Elisabeth Osborne har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Elisabeth Osborne har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.7. Elisabeth Osborne har haft 9 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Variationen. Varje bostadsaffär är unik och det är intressant att hitta guldkornen i varje bostad, och att hitta rätt köpare som kan se bostadens värde. Att arbeta affärsmässigt och resultatinriktat.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Dels har jag erfarenhet, dels är jag en engagerad mäklare med ett stort driv och en vilja att göra bra affärer. Jag är en riktig vinnarskalle, idérik, energisk och provar gärna nya vägar tillsammans med mina kunder.
Vad gör du helst på fritiden?
Då umgås jag med min stora, brokiga familj och med vännerna. Jag tränar mycket för att orka leva aktivt, gärna cykel och skidåkning.
2022-09 - 2023-08
156 omdömen om Elisabeth Osborne
Elisabeth har varit mycket kunnig och professionell. Hon har varit tydlig och lyhörd för mina önskemål. Jag har känt mig trygg med de råd jag har fått och haft fullt förtroende för Elisabeth som mäklare. Hon har dessutom varit snabb och effektiv i att få ur lägenheten till försäljning. Hon har till fullo motsvarat mina förväntningar
Trevlig och tydlig. kan definitivt rekommendera
En lung, sansad och noga mäklare som tar sitt jobb på alvar.
Elisabeth är en kvalitetsperson med en fingertoppskänsla som endast livserfarenhet kan ge. Elisabeth är mäklarnas motsvarighet till Rolls- Royce och Grand Hôtel, mycket långt borta från det vanliga plattityderna och det påfrestande banala säljsnacket.
Vilken fantastisk komplimang! Jag tackar så mycket. Det var en spännande affär att utveckla.
Elisabeth gjorde ett utmärkt jobb och uppfyllde de förväntningar vi har på en mäklare. Trevligt och förtroendeskapande bemötande. Återkom med svar på våra frågor. Drev på affären mot ett lyckat genomförande trots betänkligheter på säljarsidan.
Tack för ditt omdöme. Det var en lite extra krävande affär med många kriterier som skulle komma på plats. Nu hoppas jag att ni trivs i det nya huset med fantastiska trädgården. Jag vet att den tidigare säljaren är väldigt nöjd med sitt nya boende i stan. :)
Jag har både varit köpare och säljare med Elisabeth som mäklare. Skulle jag flytta igen så vill jag anlita Elisabeth igen. Vi pratade igenom mina förväntningar på försäljningen och Elisabeth är ärlig i värdering av bostaden och marknaden. Jag var trygg i att vi hade samma målbild och strategi. Kommunikationen är alltid enkel och tydlig med Elisabeth vilket jag uppskattar mycket då försäljning av boende kan vara stressigt. Försäljningen överskred mina förväntningar i pris och hur snabbt en försäljning skulle ta. Kunde inte varit mer nöjd med hela affären.
Tack Agnes. Jag hoppas ni trivs riktigt bra i ert nya hem. Det har varit roligt att samarbeta med dig flera gånger och kanske vill du rekommendera mig till någon du pratar med. För nu ska ni bo kvar länge. :)
Elisabeth var självsäker, omtänksam, professionell och så mycket hjälpsam med att hjälpa oss med lägenheten
Vi fick ett mycket gott intryck av Elisabeth som mäklare när vi köpte bostadsrätt. Trevligt bemötande och vi fick all information vi behövde. Ambitiös och korrekt.
Mycket engagerad mäklare som verkligen gjorde sitt yttersta för att tillmötesgå alla våra önskemål. Slutpriset på vår lägenhet blev dessutom långt över vår förväntan tack vare hennes fantastiska insats!
Det var glädjande att det gick så bra och att ni är nöjda. I dagens marknad behöver man både tänka sig för och lägga ner extra arbete för att få resultat. Vi hade ett bra samarbete och bra kommunikation hela vägen.