Bra och kunnig mäklare. Hjälper till under hela processen. Kan klart rekommendera Elin.
Elin Ekedahl
Elin Ekedahl är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
.Elin Ekedahl har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Elin Ekedahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Ekedahl har haft 17 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
92 omdömen om Elin Ekedahl
Tack Johan för ditt omdöme, vi ses på frånträdet av lägenheten. Ha en fin sommar! Vänliga Hälsningar Elin
Elin är en professionell mäklare som är villig att hjälpa en på det bästa möjliga sätt. Tillgänglig när som helst och återkopplar snabbt. Vi är väldigt nöjda över hur Elin har hjälpt oss med vår fastighetsköp.
Tack Bugra för era vänliga ord, jag hoppas verkligen att ni kommer älska ert nya hus! :) Mvh Elin
Elin Ekedahl är en del bäste som finns kista , Västerort marknaden . Hon är en proffsig mäklare
Tack Samaya! Jag hoppas ni kommer älska den nya bostaden :) Hjärtliga hälsningar Elin
Tydlig och duktig. Ett bra samarbete och bra återkoppling. Mycket nöjd.
Tack Pierre för dina vänliga ord! Ha en fin dag! Vänliga hälsningar Elin
Elin är en väldigt bra mäklare! Jag är väldigt nöjd! Och jag rekommenderar henne till alla verkligen! Tack för allhjälp Elin.
Tack så mycket Sedat för dina vänliga ord, det värmer! Vi ses snart på frånträdet och ha en fin dag! :) Hjärtliga hälsningar Elin
Jag tog kontakt med mäklaren. Hela tiden under processen har mäklaren varit mycket aktiv och också rekommenderat olika sätt att gå vidare. Raportering under hela processen har varit väldigt bra.
Tack Kai för ditt vänliga omdöme! Är svårt ibland att ta allt på distans men tycker processen och samarbetet har fungerat väldigt bra. Ha en fin dag! Vänliga hälsningar Elin
Superbra. Snabb och effektiv. Höll oss uppdaterade hela vägen genom affären.
Tack för ditt omdöme Lise-lott! Varit ett trevlig samarbete hela vägen :) Vi ses på frånträdet! Hälsningar Elin
Pålitlig som följde upp och höll oss som säljare informerade kontinuerligt. Bra.
Tack Carina för ditt omdöme, ha en fin dag! Mvh Elin
Rekommenderar starkt Elin som mäklare. Lyhörd, bra kommunikatör, närvarande och bryr sig verkligen om sina kunder. Hade tappat hoppet om att kunna sälja lägenheten. Är tacksam för Elin och sitt engagemang!
Tack så mycket Mina för ditt vänliga omdöme, det värmer! Vi ses på frånträdet! Varma hälsningar Elin
Hon är helt enkelt helt suverän och har hjälpt mig massor! Totalt engagerad även när det blåst kallt har hon stöttat både mig som säljare och även köparen. Superbra återkoppling och ett totalt proffsigt bemötande med svar på frågor och räta ut frågetecken. Hon har helt enkelt gjort mycket mer än vad som krävs av henne. På en skala av 10 ger jag henne 100! Rekommenderar henne starkt till mina vänner och framtida köp/försäljning. Tack Elin, du är bäst helt enkelt!
Tack så mycket för era vänliga ord, det värmer verkligen! Hjärtliga hälsningar Elin