Elin Ekedahl
Elin Ekedahl är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
.Elin Ekedahl har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Elin Ekedahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Elin Ekedahl har haft 3 försäljningar sen 2021-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-01 - 2021-02
Läs vad 4 Läs vad Elin Ekedahl
sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Ekedahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
Vi sålde vår bostadsrätt med Elin Ekedahl och det blev en mycket bra försäljning. Elin agerade snabbt, vilket vi behövde, men var ändå lugn och metodisk. Vi hade en bra dialog och Elin höll oss informerade under hela försäljningen. Det hela avslutades med en trevlig träff med köparna på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Vällingby.
Vi är mycket nöjda både med vår försäljning och med Elin som mäklare, vi kan verkligen rekommendera henne. -
skrev om Elin Ekedahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
Jag köpte en bostad på vittangigatan 5 Vällingby.
Det var min första köp och Elin var jätte hjälpsam. Hon gav bra information och var tydlig.
Otroligt nöjd med Elin som mäklare. Rekommenderar henne starkt! -
Jag sålde min bostad på almbygatan.
Otroligt nöjd med Elin som mäklare. Rekommenderar henne starkt. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Ekedahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
Köpte,
Hon har varit jätte professionell och trevligt. Lätt att kommunicera med Elin